Voor wat is Mind Reset?

Mind Reset met Energie Psychologie methoden is voor Mindset gerelateerde klachten

Voor wat is Mind Reset?

 

Voor wat is Mind Reset: blokkades in je onderbewuste

Je onderbewuste geest bestuurt grotendeels automatisch je leven door eerder ontstane blokkades. Eerdere ervaringen kunnen belemmerende overtuigingen en ongewenste reacties op situaties geven. Maar ook kunnen andere overlevingspatronen je in de weg zitten. Bijvoorbeeld pijnpatronen uit je familiesysteem of andere hardnekkige zelfsabotages kunnen je blokkeren om te bereiken wat jij wilt.

Deze blokkades overwin je door deze onderbewuste patronen te gaan resetten. Je maakt nieuwe verbindingen in de brein. Hierdoor ga je anders reageren, kijk je anders naar situaties en voel je anders in situaties. Maar ook creëer je andere omstandigheden in je leven.

Met energie psychologie ontdek je snel welke blokkades er spelen. Je reset je onderbewuste geest hiermee meestal binnen enkele minuten.

Mind Reset met energie psychologie heeft grote voordelen. Het is effectief, snel en simpel. Doordat je ook communiceert via toestemmingsprotocollen, is het een veilige en vriendelijke manier om aan je blokkades te werken.

De energie psychologie methoden die ik in mijn begeleiding gebruik zijn:
PSYCH-K®
LIVE THE CONNECTION®
Refreshing Beliefs Method
EMDR

Lees meer over hoe de blokkades in je onderbewuste ontstaan en hoe je ze reset in mijn gratis Ebook.

 

Voor wat is Mind Reset: voor welke klachten en thema’s?

Klachten en thema’s, die je onvrede of stress geven, kun je met energie psychologie mee aan het werk.

Een aantal voorbeelden van wat je kunt bereiken door middel van Mind Reset:


Stress en burn-out-klachten loslaten

Ervaar je veel stress of heb je burn-out-klachten?

Mind Reset is in mijn leven gekomen in periode dat ik veel stress en burn-out-klachten had. Ik was verbaasd hoe snel ik herstelde van mijn klachten. Lees hier mee over in mijn blog de resetknop bij mijn burn-out.

Herstellen van stress en burn-out-klachten is dus snel mogelijk. In de begeleidingssessies leer ik je hoe je zelf je stressklachten tot rust brengt. Hiermee krijg je een krachtige tool om zelf je stressniveau te verlagen.

Daarnaast onderzoeken we de patronen die jou stress geven. Je reset deze snel naar rustgevende patronen.

Plan in mijn online agenda een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek voor meer informatie.

 

Innerlijke rust bereiken

Stressreacties in je brein door (emotionele) triggers veroorzaken vaak innerlijke onrust. Hoe deze stressreacties ontstaan kun je lezen in dit blog.

Het ontstressen is heel simpel te leren. In mijn online cursus leer ik je hoe je binnen enkele minuten je lichaam en geest over een situatie tot rust brengt.

Tevens kunnen stressvolle gedachten onrust geven. Deze gedachten komen ook voort uit belemmerende overtuigingspatronen. Daarom kun je cursus ook aankopen met begeleidingssessies. In deze sessies kunnen we dan werken aan overtuigingspatronen en andere blokkades, die innerlijke onrust veroorzaken. Maar ook is werken in de sessies aan andere doelen mogelijk in deze sessies.

Wanneer je meer informatie over de cursus wilt, kun je dit lezen op deze pagina.

 

Verwerking van een nare gebeurtenis of traumatische ervaring

Blijf je last houden van de gevolgen van een heftige ervaring, periode of trauma?
Te denken valt aan geweld, een ongeluk of een andere nare ervaring. Of blijf je na een periode van ziekte of onzekerheid last houden van de angst dat dit weer terugkomt?

Door te werken met EMDR of een andere energie psychologie methode neemt de emotionele lading van de gebeurtenis of ervaringen af. Zo raak je vrij van de ongewenste emoties en andere klachten die hieruit voortkomen.

Meer over verwerking door middel van EMDR kun je op deze pagina lezen.

 

Eigenwaarde en zelfliefde vergroten

Ben je bang om fouten te maken? Voel je je vaak onzeker? Is tijdsdruk moeilijk voor je? Heb je moeite met kritiek? Of heb je veel kritiek op jezelf?

De vele aspecten van eigenwaarde fascineren mij. Keer op keer blijken hieronder allerlei stressgevende patronen te zitten. Ik werk met meerdere lijsten van overtuigingspatronen voor thema’s die kunnen spelen: zoals zelfbeeld, zelfvertrouwen, zelfacceptatie, assertiviteit en kindbehoeften.

Maar ook andere processen zet ik in de begeleiding in om je eigenwaarde en zelfliefde te vergroten.

Wil je een boost in je eigenwaarde en zelfliefde? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend consult. We bespreken hoe ik jou hiermee kan helpen.

Meer over hoe je eigenwaarde ontwikkelt met energie psychologie, kun je ook lezen in mijn blogs over eigenwaarde en zelfvertrouwen.

 

Je angsten loslaten

Houden angsten of paniekaanvallen je tegen in het leven?

Angsten zijn door Mind Reset gemakkelijk los te laten.

In enkele sessies leer ik je hoe je zelf angsten effectief loslaat. Wil je meer weten? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend consult.

 

Depressieherstel

Heb je veel sombere of depressieve gedachten en gevoelens?

Je depressieve gedachten en gevoelens onderzoeken we op blokkades die je depressie veroorzaken en in stand houden. Door deze blokkades te resetten, ga je je weer blijer en vrolijker voelen. Lees meer in mijn blog Depressie als kans.

Tevens kunnen emoties als wanhoop, hulpeloosheid en je verlaten voelen naar boven komen. In de begeleiding leer ik je de zwaarte hiervan los te laten.

Naast werken met energie psychologie processen werk ik ook met leefstijlbegeleiding. Leefstijl is tevens een belangrijke factor om te herstellen van depressieve klachten. Lees meer hierover in mijn blog: Herstel in 6 stappen van je depressieve klachten.

 

Je relatie met iemand verbeteren

Wil je werken aan een stressvolle relatie met je partner, je kind, je ouder, je werkgever of iemand anders?

Mind reset biedt een manier om eenzijdig (zonder de ander) te werken aan je relatieproblemen. LEES MEER

 

Zelfvertrouwen bij spannende situaties ontwikkelen

Heb je groepsangst, prestatieangst, examenvrees of zijn er andere situaties waarin je je erg zenuwachtig of angstig voelt?

Stressreacties zorgen vaak voor onzekerheid en angst. In de begeleiding leer ik je daarom hoe je zelf je deze stressreacties loslaat.

Tevens help ik je te onderzoeken welke overtuigingspatronen je zo laten voelen. Je vervangt deze door overtuigingen, die je in deze situaties rustig laten voelen en vol zelfvertrouwen. LEES MEER

 

Hoogsensitiviteit en vermoeidheid verminderen

Ben je snel moe, overprikkeld en of voel je je chronisch vermoeid?

Hoogsensitief zijn en chronische vermoeidheid gaan vaak samen. Mind Reset met energie psychologie geeft vaak snel herstel van vermoeidheid en overprikkeling.

Regelmatig is er echter ook sprake bij deze klachten van een prenatale belasting. Deze belasting zorgt voor hoogsensitiviteit of chronische vermoeidheid. LIVE THE CONNECTION® heeft vele processen ontwikkeld om van deze belasting te herstellen.

Meer over hoe hoogsensitiviteit en chronische vermoeidheid kan ontstaan door prenatale belasting kun je lezen in dit blog.

 

Beter je grenzen aangeven of grensoverschrijding verwerken

Wil je beter je eigen grenzen willen aangeven?

Of heb je grensoverschrijding zoals machtsmisbruik of seksueel misbruik meegemaakt? Wil je deze ervaringen verwerken?

Vaak blijven mensen die grensoverschrijding hebben meegemaakt dit opnieuw meemaken in hun leven.

Verschillende procedures zijn ontwikkeld om aan deze problemen te werken en deze patronen te doorbreken.

Plan in mijn online agenda een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek voor meer informatie.

 

Opvoedingsstress opheffen en probleemgedrag van je kind veranderen

Ben je minder geduldig dan je eigenlijk zou willen in de dagelijkse opvoedingssituaties of geeft het gedrag van je kind je veel stress?

Jezelf programmeren met energie psychologie biedt een effectieve manier om opvoedingsstress los te laten. Tevens beinvloed je hiermee het gedrag van je kind ten goede. Zo kun weer verbinding met je kind(eren) voelen en het samen gezelliger hebben. LEES MEER

 

Je zelfhelend vermogen activeren

Wil je een beter immuunsysteem? Of heb je last van een aanhoudend lichamelijke klacht of ziekte?

Vaak is er geen lichamelijke oorzaak te vinden onder klachten. De oorsprong van deze klachten is regelmatig terug te vinden in stress die je in het dagelijks leven ervaart. LEES MEER

Zowel PSYCH-K als LIVE THE CONNECTION hebben veel processen ontwikkelend om te werken aan lichamelijke klachten en ziekten. Meer over deze processen kun je lezen in mijn gratis aan te vragen Ebook.

 

      Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

      Pin It on Pinterest