Voor wie is Mind Reset?

Mind Reset is eenvoudig en snel te bereiken met Energie Psychologie

Voor wie is mind reset?

Voor wie is Mind Reset

 

De energie psychologie methoden die ik in mijn begeleiding gebruik zijn:
PSYCH-K®
LIVE THE CONNECTION®
Refreshing Beliefs Method
EMDR

Ontstressen en Mindset verandering met energie psychologie is mogelijk voor mensen van alle leeftijden.

In mijn praktijk voor Ontstress & Mindset Coaching werk ik echter alleen met volwassenen (vanaf 18 jaar). De begeleiding van kinderen en pubers werken vraagt een andere begeledingsstijl, dan ik toepas. 

Af en maak ik een uitzondering voor oudere adolescenten, die in staat zijn om redelijk goed op zichzelf te reflecteren en gemotiveerd zijn om aan zichzelf te werken. Ik vraag dan ook of een ouder meekomt die eventueel voor de adolescent kan verwoorden wat er speelt. Voor personen onder 18 jaar is het vanuit de huidige wetgeving nodig dat beide gezaghebbende ouders de begeleidingsovereenkomst tekenen.

 

      Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

      Pin It on Pinterest