Allergie en voedselintoleratie

Een allergie of voedselintolerantie kan maken dat je in je leven erg rekening moet houden met wat je eet, aanraakt of inademt.

Het kan zijn dat je je levensritme, of waar je naartoe gaat, moet aanpassen.

De kwaliteit van je leven kan ernstig beïnvloed worden wanneer je klachten inbreuk maken op je slaap, werk, thuissituatie en je sociale leven.

 

Afweerreactie op stressvolle situatie

Uit veelvuldige ervaringen met het toepassen van jezelf programmeren bij een allergie of voedselintolerantie is gebleken dat de afweerreactie van het lichaam veelal ontstaat door een eerdere stressvolle situatie of situaties.

Op het moment van de stressvolle situatie nam je het voedsel in, of ademde je de substantie in of raakte je het dier aan.

Het onderbewuste is de stress van de situatie gaan associëren met het voedsel, de substantie of het dier. Je lichaam raakt door deze associatie elke keer weer in de stress als jij dit voedsel eet, de substantie inademt of het dier aanraakt.

 

Stress wegnemen en loskoppelen in onderbewuste

Het is mogelijk te communiceren met je onderbewuste via spiertesten.

Speciaal voor een allergie of voedselintolerantie is er een proces ontwikkeld dat de oorspronkelijke stress kan achterhalen.

De stress van deze oude situatie kan in het onderbewuste weggenomen worden en losgekoppeld worden van het voedsel, de substantie of het dier.

 

Klachten beheersbaar of verdwenen

Afhankelijk van de oorspronkelijke heftigheid van de afweerreactie van het lichaam kan je weer voorzichtig of minder voorzichtig jezelf gaan blootstellen aan het voedsel, de substantie of het dier.

Als er nog reacties van je lichaam zijn, kunnen we via andere processen om jezelf te programmeren verder onderzoeken in je onderbewuste wat hieraan gekoppeld zit.

Zo werk je aan de klachten van de allergie of voedselintolerantie om deze beheersbaar te maken of geheel te laten verdwijnen.

 

Wil je meer weten over hoe jezelf programmeert?
Meld je aan voor mijn gratis Ebook.


Of wil je meer lezen over werken aan je lichamelijke klachten door jezelf te herprogrammeren?


In mijn praktijk voor Ontstress & Mindset Coaching werk ik met PSYCH-K®, LIVE THE Connection® en Refreshing Beliefs Method. Alle drie de methoden bieden doeltreffende en simpele manieren om emotionele en fysieke stress te verminderen.
De methoden werken aan de stress en overtuigingen die ‘onder’ de gezondheidsklachten liggen. Het zijn geen genezingsmethoden. Ze worden ook niet aangeboden als een ‘behandeling’. Zodanig zijn het een aanvulling op reguliere behandelingen.
Er zijn veel ervaringsverhalen die vertellen dat lichamelijke klachten en ziekten verdwijnen. Op dit moment is het niet wetenschappelijk bewezen dat dit ten gevolge van PSYCH-K®, LIVE THE CONNECTION® en Refreshing Beliefs Method is.

Else Diependaal is PSYCH-K® Gezondheid & Welzijns Facilitator en
Professionele LIVE THE CONNECTION® Coach

 

    Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

    Pin It on Pinterest