Allergie en voedselintoleratie

Een allergie of voedselintolerantie kan maken dat je in je leven erg rekening moet houden met wat je eet, aanraakt of inademt. Het kan zijn dat je je levensritme, of waar je naartoe gaat, moet aanpassen. Doordat de klachten inbreuk maken op je slaap, werk, thuissituatie en je sociaal leven kan de kwaliteit van je leven ernstig beïnvloed worden.

Afweerreactie op stressvolle situatie

Het is gebleken uit veelvuldige ervaringen met toepassen van PSYCH-K® bij een allergie of voedselintolerantie dat de afweerreactie van het lichaam veelal ontstaat door een stressvolle situatie of situaties. Het onderbewustzijn is de stress van de situatie gaan associëren met het voedsel, de substantie of het dier, doordat de persoon op het moment van de stressvolle situatie het voedsel innam, de substantie inademde of het dier aanraakte.

Stress wegnemen en loskoppelen in onderbewustzijn

Met PSYCH-K® is het mogelijk te communiceren met je onderbewustzijn via spiertesten. Er is speciaal voor een allergie of voedselintolerantie een PSYCH-K® proces ontwikkeld dat de oorspronkelijke stress kan achterhalen. Deze stress kan met PSYCH-K® in het onderbewustzijn weggenomen en losgekoppeld worden.

Klachten beheersbaar of verdwenen

Hierna, afhankelijk van de oorspronkelijke heftigheid van de afweerreactie van het lichaam kan je weer voorzichtig of minder voorzichtig jezelf gaan blootstellen aan het voedsel, de substantie of het dier. Als er nog reacties van het lichaam zijn kunnen we via andere processen om jezelf te programmeren nog verder onderzoeken in je onderbewustzijn wat hieraan gekoppeld zit. Zo kun je werken aan de klachten van de allergie of voedselintolerantie om deze beheersbaar te maken of geheel te laten verdwijnen.

 

Wil je meer weten over hoe jezelf programmeert?
Vraag dan mijn gratis Ebook aan. 

Hoe programmeer je jezelf met PSYCH-K®?

Hoe programmeer je jezelf met PSYCH-K®?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Als welkom ontvang je direct gratis mijn Ebook.

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest