Allergie en voedselintoleratie

Een allergie of voedselintolerantie kan maken dat je in je leven erg rekening moet houden met wat je eet, aanraakt of inademt. Het kan zijn dat je je levensritme, of waar je naartoe gaat, moet aanpassen. Doordat de klachten inbreuk maken op je slaap, werk, thuissituatie en je sociaal leven kan de kwaliteit van je leven ernstig beïnvloed worden.

Afweerreactie op stressvolle situatie
Het is gebleken uit veelvuldige ervaringen met toepassen van PSYCH-K® bij een allergie of voedselintolerantie dat de afweerreactie van het lichaam veelal ontstaat door een stressvolle situatie of situaties. Het onderbewustzijn is de stress van de situatie gaan associëren met het voedsel, de substantie of het dier doordat de persoon op het moment van de stressvolle situatie het voedsel innam, de substantie inademde of het dier aanraakte.

Stress wegnemen en loskoppelen in onderbewustzijn
Met PSYCH-K® is het mogelijk te communiceren met je onderbewustzijn via spiertesten. Er is speciaal voor een allergie of voedselintolerantie een PSYCH-K® proces ontwikkeld dat de oorspronkelijke stress kan achterhalen. Deze stress kan met PSYCH-K® in het onderbewustzijn weggenomen en losgekoppeld worden.

Klachten beheersbaar of verdwenen
Hierna, afhankelijk van de oorspronkelijke heftigheid van de afweerreactie van het lichaam kan je weer voorzichtig of minder voorzichtig jezelf gaan blootstellen aan het voedsel, de substantie of het dier. Als er nog reacties van het lichaam zijn kunnen we via andere processen van PSYCH-K® nog verder communiceren met het onderbewustzijn en werken aan de klachten om deze beheersbaar te maken of geheel te laten verdwijnen.

Lees meer over communiceren met het onderbewuste in mijn blogs over PSYCH-K of download mijn gratis ebook.

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest