Herstellen van trauma

Stressvolle gebeurtenissen en traumatische omstandigheden kunnen grote impact hebben op de rest je leven. Voor een goede eigenwaarde, zelfliefde, zelfvertrouwen, innerlijke rust en balans in je leven is traumaverwerking vaak nodig.

Zowel bij enkelvoudige trauma’s als complexere trauma’s kan ik je begeleiden om hiervan te herstellen.

 

Het ontstaan van trauma

Uit onderzoek blijkt dat regelmatig al veel trauma wordt opgelopen nog tijdens je ontwikkeling in de buik van je moeder, tijdens je geboorte en in je eerste 7 levensjaren. Juist deze periode is erg vormend voor je latere functioneren.

Maar ook heftige ervaringen later in je leven als verlieservaringen, ongeluk, ziekte, geweld en misbruik kunnen diepe sporen achterlaten.

 

Herstellen van trauma met energiepsychologie

In mijn begeleiding werk ik met energiepsychologie methodes waarmee je op een relatief snelle en lichte wijze aan trauma’s kunt werken.

Met deze methodes is het ook niet altijd nodig om bewuste herinneringen aan het trauma te hebben. Via spiertesten wordt er gecommuniceerd met je onderbewuste om de alarmen in je onderbewuste op te sporen en tot rust te brengen.

 

Meer informatie over herstellen van trauma met energie psychologie

Wil je meer weten hoe je op een lichte en snelle wijze kunt herstellen van jouw trauma met energie psychologie?

In mijn gratis aan te vragen E-book kun je meer lezen hoe je met energie psychologie in traject met mij aan klachten kunt werken.

Maar ook bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan waarin ik je meer kan uitleggen.

Op deze pagina kun je het E-book aanvragen of het kennismakingsgesprek inboeken in mijn agenda.

 

Else Diependaal is Professionele LIVE THE CONNECTION Coach en PSYCH-K® Gezondheid & Welzijns Facilitator.

Else is als Psycho-Sociaal Therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging LVPW en bij het kwaliteitsregister voor complementaire zorg RBCZ. Veel zorgverzekeringen vergoeden daarom gedeeltelijk haar sessies uit de aanvullende zorgverzekering.

 

Trauma

    Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

    Pin It on Pinterest