WAT IS PSYCH-K ® ?

PSYCH-K ® is een uniek en krachtig proces om je onderbewuste geest te veranderen

PSYCH-K

WAT IS PSYCH-K ® ?

PSYCH-K ® is een uniek en krachtig proces om je onderbewuste geest te herprogrammeren. Op een gemakkelijke manier kun je ermee stress en stressvolle emoties loslaten naar ontspanning en innerlijke rust.  Je kunt er snel en effectief mee herstellen van heftige gebeurtenissen of trauma’s zonder deze intensief te hoeven herbeleven. Op een simpele en snelle manier kun je je overtuigingspatronen, die jou stress geven in lijn brengen met waar je naar verlangt. Door middel van het veranderen van je overtuigingen kun je stressvolle gedachten, emoties en gedrag veranderen.

 

(Onbewuste) Overtuigingen

Je overtuigingen zijn conclusies die je onderbewustzijn heeft getrokken uit eerdere ervaringen. Uit hersenonderzoek blijkt dat ruim 95% van onze overtuigingen onbewust is. Op basis van onze overtuigingen ontstaan onze gedachten, onze reacties (gewoonten) en hoe we ons voelen. Hoe je reageert in situaties en hoe je je voelt, kun je daarom gemakkelijk veranderen door het vervangen van je onbewuste overtuigingen.

 

Het onderbewuste, de blijvende verandering

De bewuste geest maakt maar voor 5% de dienst uit. Dat is ook de reden dat we veelal onze goede voornemens niet kunnen volhouden. Het is juist ons onderbewustzijn (95%) dat veruit de grootste invloed uitoefent op ons gedrag en onze emoties. Wil je echt iets blijvend en effectief veranderen, dan moet je bij de kern zijn en dat is het onderbewuste.

 

Stress loslaten en overtuigingen veranderen door je hersenhelften te verbinden

PSYCH-K ® werkt met processen om stress, emoties en trauma’s los te laten en belemmerende overtuigingen te vervangen door bekrachtigende overtuigingen. Zodra je stress hebt zijn je beide hersenhelften niet meer verbonden. Je hebt dan een zwakke spierspanning in je lichaam. Daarom kan je met spiertesten stress opsporen. Als iets niet waar is voor je brein geeft dit ook stress. Dit geeft dus tevens een zwakke spierspanning. Hier werken we mee met PSYCH-K®.
Ik coach je erop om de stress in je brein op te sporen met spiertesten. Dit kan zijn stress die je voelt bij een situatie of door je belemmerende overtuigingen op te sporen. Vervolgens werken we met de PSYCH-K® processen om weer verbindingen te creëren tussen beide hersenhelften. Door deze verbindingen haal je de lading van een stressvolle situatie af en kun neutraal op de situatie gaan reageren. Tevens kan je door deze verbindingsprocessen een bekrachtigende overtuiging herprogrammeren in je brein, zodat deze de belemmerende overtuiging overschrijft. Door je overtuigingen te veranderen kun je je voelen, denken en handelen veranderen.

 

Diepgaande innerlijke rust en vrijheid

In mijn begeleiding kan ik ook uitgebreidere processen inzetten, die bijdragen aan nieuwe en meer diepgaande innerlijke rust en vrijheid op alle gebieden van je leven. Meer over deze uitgebreidere processen kun je lezen in mijn gratis te verkrijgen ebook.
De laatste jaren zijn er ook twee andere energie psychologie methoden ontwikkeld mede op basis van PSYCH-K®: LIVE THE CONNECTION en Refreshing Beliefs Method. Beide methoden bieden extra mogelijkheden om stress en overtuigingspatronen in je onderbewuste op te sporen en te herprogrammeren. Van deze methoden maak ik ook gebruik in mijn Ontstress & Mindset Coaching.

 

Maak kennis met je onderbewuste herprogrammeren

Als Ontstress & Mindset Coach merk ik dat de meeste mensen die mijn begeleiding zoeken veel negatieve gedachten hebben en of andere onrust ervaren. Meestal zijn deze negatieve gedachtenstromen en onrust heel gemakkelijk aan te pakken als ik mensen leer zichzelf te ontstressen met energie psychologie.

Dit ontstressen leren kun je nu ook leren in de online cursus die ik heb ontwikkeld. Maak zo kennis met je onderbewuste herprogrammeren. Via video’s, audio’s en schriftelijk materiaal leer je hoe jezelf herprogrammeert. Zo kun je weer innerlijke rust ervaren!

 

Video

Onderstaande video geeft informatie over de werking van PSYCH-K ® en de wetenschappelijke achtergrond waarop PSYCH-K ® gebaseerd is. Zeer regelmatig plaats ik ook andere relevante video’s op mijn zakelijke Facebookpagina.

VOOR WIE IS PSYCH-K ® ?

PSYCH-K ® is mogelijk voor mensen van alle leeftijden.

Zelf werk ik alleen met volwassenen.

PSYCH-K ® werkt meestal zeer goed bij kinderen vanaf 8 jaar. Het werkt snel en effectief en kinderen vinden het heel leuk. Ze ervaren het een beetje als magie.

Ben je op zoek naar een coach die met kinderen werkt met PSYCH-K®?

Dan kan ik je adviseren om contact op te nemen met mijn collega Anneke: https://dekrachtvanhetkind.nl/

 

 

VOOR WAT IS PSYCH-K ® ?

 

Blokkades opheffen

Je kunt met PSYCH-K ® met alle mogelijke thema’s aan het werk wanneer je onvrede of stress hiervan ervaart.
PSYCH-K ® biedt een aantal manieren om stress te transformeren en overtuigingen te veranderen, die blokkeren wat je wilt bereiken.
Het doel van jezelf programmeren met PSYCH-K ® is dus blokkades opheffen.

Een aantal voorbeelden van wat je zou kunnen en willen bereiken door middel van jezelf programmeren met PSYCH-K ®:

 

Opvoedingsstress opheffen en probleem gedrag veranderen

Ben je minder geduldig dan je eigenlijk zou willen in de dagelijkse opvoedingssituaties of geeft het gedrag van je kind je veel stress?
Jezelf programmeren biedt een effectieve manier om opvoedingsstress en het gedrag van je kind te beïnvloeden. Zo kun weer verbinding met je kind(eren) voelen en het samen gezelliger hebben. LEES MEER

 

Relatiestress loslaten

Heb je een stressvolle relatie met je partner, je kind, je ouder, je werkgever of iemand anders? Jezelf programmeren biedt een manier om eenzijdig (zonder de ander) te werken aan je relatieproblemen. LEES MEER

 

Innerlijke onrust

Innerlijke onrust kan veroorzaakt worden door oude stressvolle situaties die raken aan gebeurtenissen in het nu. Door de stress op te sporen in je onderbewustzijn, kan de huidige situatie neutraal worden.
Tevens kunnen stressvolle gedachten onrust geven. Deze gedachten komen voort uit belemmerende overtuigingen. Ik kan je helpen om deze onderliggende belemmerende overtuigingen op te sporen en deze te vervangen door overtuigingen die je helpen om innerlijke rust te krijgen.

 

Depressieherstel

Heb je veel sombere of depressieve gedachten en gevoelens? Ik begeleid je erbij de overtuigingen te onderzoeken die de depressieve gedachten en gevoelens veroorzaken en in stand houden. Door deze te veranderen in ondersteunende overtuigingen, kun je je weer blijer en vrolijker gaan voelen. Meer kun je lezen over sombere of depressieve gedachten en gevoelens aanpakken door het veranderen van je overtuigingen in mijn blog Depressie als kans.
Tevens kunnen oude kindgevoelens als bijvoorbeeld wanhoop, hulpeloosheid en je verlaten voelen naar boven komen als je je depressief voelt. In de begeleiding kunnen we deze emoties opsporen en de zwaarte hiervan loslaten.
Naast werken aan loslaten van zware gevoelen en emoties en het veranderen sombere en belemmerende gedachten werk ik ook met leefstijlbegeleiding. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat leefstijl een belangrijke factor is om te herstellen van depressieve klachten. Meer kun je hierover lezen in mijn blog: Herstel in 6 stappen van je depressieve klachten.

 

 

Overprikkeling en vermoeidheid

Ben je snel moe, overprikkeld en of voel je je uitgeput? We kunnen samen onderzoeken welke stressreacties en belemmerende overtuigingen maken dat je je zo voelt. Door jezelf te herprogrammeren zal je energie en wat je aankunt toenemen.

 

 

Zelfvertrouwen bij spannende situaties

Heb je groepsangst, prestatieangst, examenvrees of zijn er andere situaties waarin je je erg zenuwachtig of angstig voelt? Ik kan je helpen te onderzoeken welke overtuigingen je zo laten voelen en we kunnen deze vervangen door overtuigingen die je in deze situaties rustig laten voelen en vol zelfvertrouwen. LEES MEER

 

Eigenwaarde en zelfliefde vergroten

Heb je moeite met kritiek, ben je bang om fouten te maken, voel je je vaak onzeker, heb je moeite met tijdsdruk, voel je vaak een slachtoffer van de situatie of heb je veel kritiek op jezelf en/of anderen? Je kunt je ontspannen gaan voelen door je overtuigingen over deze situaties en over jezelf te veranderen.
De vele aspecten van eigenwaarde fascineren mij en blijkt keer op keer onder allerlei stressgevende patronen te zitten. Ik werk met meerdere lijsten met thema’s die kunnen spelen bij eigenwaarde als zelfbeeld, zelfvertrouwen, zelfacceptatie, assertiviteit en kindbehoeften.
Wil je een boost in je eigenwaarde en zelfliefde? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend consult en we bespreken hoe ik jou hiermee kan helpen.
Meer over eigenwaarde en hoe je deze kunt ontwikkelen, kun je ook lezen in mijn blogs over eigenwaarde en zelfvertrouwen

 

Laat je angsten los

Heb je angsten of paniekaanvallen en houdt dit je tegen in het leven?
Angsten zijn door jezelf te herprogrammeren gemakkelijk los te laten.
In enkele sessies leer ik je hoe je zelf angsten effectief loslaat. Wil je meer weten? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend consult.

 

Ontdek je zelfhelend vermogen

Wil je een betere weerstand of heb je last van een aanhoudend lichamelijke klacht? Vaak is er geen lichamelijke oorzaak te vinden en blijkt dat de oorsprong van deze klachten is terug te vinden in stress die iemand in het dagelijks leven ervaart. Door te communiceren met je onderbewuste kun je je zelfhelend vermogen verbeteren. LEES MEER

 

 

PSYCH-K ® Hilversum, PSYCH-K ® het Gooi / PSYCH-K ® ‘t Gooi, PSYCH-K ® Nederland

Ben je op zoek naar PSYCH-K ® Coach, een PSYCH-K ® Therapeut, een PSYCH-K ® Counselor, een PSYCH-K ® Therapie, PSYCH-K ® Psychosociale begeleiding, een PSYCH-K ® Sessie, een PSYCH-K ® Consult of een PSYCH-K ® Ervaring? Dan heb je hier een volledig opgeleide Advanced en Health & Welness PSYCH-K ® Facilitator gevonden.
Of je nu in Hilversum woont, in de regio ‘t Gooi of elders in Nederland, neem contact op voor een kennismaking. Een afspraak is mogelijk in mijn praktijkruimte in Hilversum, per videobellen (Skype/Facetime/Whatsapp), per telefoon of eventueel op locatie.

Lees hier mijn profiel op www.PSYCH-K.com als aanbevolen Gezondheids en Welzijns PSYCH-K ® Facilitator

 

 

Lees hier mijn profiel op www.vind-een-therapeut.nl

Lees hier mijn profiel op de site van mijn beroepsvereniging www.lvpw.nl.

      Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

      Pin It on Pinterest