Relatieproblemen

 
RELATIEPROBLEMEN

Ruzies, emotioneel geraakt worden en ontevredenheid in een partnerrelatie, met ouders, kinderen of anderen die dichtbij staan of waar je veel mee te maken hebt, zoals een collega of leidinggevende, kunnen veel onrust en spanningen geven. Relatieproblemen kunnen gevoelens geven van schuld en verwijt naar elkaar, van frustrerende machteloosheid, van eigen falen en zwakheid of de angst om de ander te verliezen.

Vaak is het moeilijk om relatieproblemen op te lossen. In veel gevallen vind je het zelf moeilijk om een gesprek met de ander aan te gaan. Of de andere persoon staat er niet voor open om een gesprek over de situatie aan te gaan.

 

Eenzijdig aan de relatie werken

In mijn Ontstress & Mindset Coaching bied ik je de mogelijkheid om aan relatieproblemen te werken zonder met zijn tweeën bij mij langs te komen. Je kunt eenzijdig aan de relatie werken door zelf de dynamiek die er tussen jullie speelt te gaan veranderen.

 

Spanning in de relatie verminderen

Tijdens mijn begeleidingssessies maak ik gebruik van een unieke procedure om je te begeleiden de spanning in een relatie te verminderen. De procedure kan gebruikt worden bij partners, ouders, kinderen, vrienden, collega’s of een andere persoon waar je een relatie mee hebt. Het kan met de andere persoon erbij. Echter ook zonder de andere persoon is het mogelijk. Het proces heeft als resultaat dat je minder spanning in aanwezigheid van de ander ervaart. Dit geeft weer ruimte voor ontwikkeling van een andere dynamiek. Het zorgt voor meer rust en harmonie in de relatie.

 

Oude stress loslaten

Soms kan iemand iets bij je raken, wat gekoppeld is aan een oude stressvolle situatie in het verleden. Partners, kinderen, maar ook leidinggevenden spelen vaak deze rol in ons leven. Onder mijn begeleiding werk je met spiertesten om te communiceren met je onderbewuste. Via speciale procedures met spiertesten kunnen we de oude stressvolle situatie waar de ander je op raakt opsporen. Vervolgens kunnen we een specifieke procedure doen om de stress van deze situatie los te laten. De oude situatie verandert niet. Wel hoe je je erover voelt. De situatie wordt als het ware neutraal voor je. Door de stress van de oude situatie los te laten, zal je door de ander niet meer geraakt worden op dit stuk. Dit zorgt voor een verandering in hoe je reageert op de ander.

 

De ander als spiegel

Tevens kunnen we kijken wat de ander in jezelf naar boven brengt. Waar je last van hebt bij de ander is vaak iets waar je zelf moeite mee hebt. We kunnen onderzoeken of de ander jou een stuk van jezelf toont, waar je moeite mee hebt om te zien en te accepteren. Of de ander doet iets wat je jezelf niet toestaat. Door deze stukken in jezelf te gaan accepteren of toestaan, hoeft de ander geen spiegel meer te zijn. Ik werk met energie psychologie methodes waarmee je je onderbewuste herprogrammeert om je patronen te veranderen.

 

Oplossen zonder de ander of samen met de ander

Daarna kan het zijn dat de ander het gedrag, waar je zoveel moeite mee had, niet meer vertoont, omdat jij anders reageert. Het kan ook zijn dat je het gedrag van de ander nog in je leven tegenkomt. Maar dat het je nu niet meer raakt en je er gemakkelijk mee om kunt gaan. Zo kun je relatieproblemen oplossen zonder de ander.

 

Voor meer informatie over hoe ik je begeleid bij het herprogrammeren van je onderbewuste patronen en hoe je stress loslaat, meld je aan mijn gratis Ebook.

Relatieproblemen

    Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

    Pin It on Pinterest