De vergoeding van de aanvullende zorgverzekeringen voor 2020 is bekend.
Ben je van plan om om jezelf door mij te laten begeleiden bij jezelf herprogrammeren?
Dan kun je tot 31 december 2019 een zorgverzekering uitzoeken die mijn sessies zo goed mogelijk vergoedt.

Vergoeding door zorgverzekeringen

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Psycho Sociaal Werkenden (LVPW). Met mijn lidmaatschap voldoe ik aan de kwaliteitseisen voor de gedeeltelijke vergoeding van psycho sociale begeleiding. Deze begeleiding valt onder het budget alternatieve geneeswijzen in de aanvullende zorgverzekering.

Voor deze vergoeding is geen verwijzing door je huisarts nodig. Dus wanneer je je aanvullend verzekerd hebt, kun je mogelijk mijn facturen opsturen naar je zorgverzekering voor vergoeding.

In dit overzicht van mijn beroepsvereniging kun je de maximale vergoeding per jaar en per dag/sessie in 2020 opzoeken van de verschillende zorgverzekeringen die mijn beroepsvereniging erkennen en dus vergoeden.

 

Gratis kennismakingsgesprek

Overweeg je nog of je jezelf wilt laten begeleiden door mij?
Ik bied een gratis kennismakingsgesprek per (video) bellen van 30 minuten aan.

In dit gesprek bespreken we de mogelijkheden die ik zie voor jouw probleem om deze op te lossen met methoden om je onderbewuste te herprogrammeren. Klik hier om jouw afspraak voor het kennismakingsgesprek in te plannen.

 

 

 

 

Else Diependaal is PSYCH-K® Gezondheid & Welzijns Facilitator en Professionele LIVE THE CONNECTION® Coach.

 

Lees meer:
– Waarom werkt jezelf programmeren zo krachtig?
– Ondersteunt jouw onderbewustzijn wat jij wilt?
– Hoe herprogrammeer je je onderbewustzijn?
– Communiceren met je onderbewustzijn. Hoe doe je dat?

 

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This