Wil je in 2024 jouw zelfsaboterende patronen doorbreken?
Of heb je momenteel veel negatieve gedachten, angst of andere stress en wil je deze loslaten in 2024?
Heb je een gezondheidsprobleem en wil je de diepere blokkades onder je ziekte of klacht oplossen?
Wil je het leven creëren waar je naar verlangt?

Ben je van plan om om jezelf hierbij door mij te laten begeleiden door jouw stress en mindset te herprogrammeren met energiepsychologie?

De vergoeding van de aanvullende zorgverzekeringen voor 2024 is bekend.
Tot 31 december 2023 kun je een zorgverzekering uitzoeken, die mijn begeleidingssessies zo goed mogelijk voor jouw situatie vergoedt.

Vergoeding door zorgverzekeringen

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Psycho Sociaal Werkenden (LVPW) en tevens bij de koepelorganisatie RBCZ, waar HBO opgeleide therapeuten zich kunnen registreren. Met mijn lidmaatschappen voldoe ik aan de kwaliteitseisen voor de gedeeltelijke vergoeding van psycho sociale begeleiding/therapie. Deze begeleiding valt onder het budget alternatieve geneeswijzen in de aanvullende zorgverzekering.

Voor deze vergoeding is geen verwijzing door je huisarts nodig. Dus wanneer je je aanvullend verzekerd hebt, kun je mogelijk mijn facturen opsturen naar je zorgverzekering voor vergoeding.

Op deze pagina kun je opzoeken door welke zorgverzekeringen mijn beroepsvereniging LVPW wordt erkend voor vergoeding. Als mijn beroepsvereniging LVPW wordt erkend door de zorverzekering is vergoeding mogelijk, anders helaas niet. Tevens kun je op deze pagina de maximale vergoeding per jaar en per dag/begeleidingssessie in 2024 opzoeken bij de verschillende zorgverzekeringen.

 

Gratis kennismakingsgesprek

Overweeg je of je jezelf wilt laten begeleiden door mij?
Ik bied een gratis kennismakingsgesprek per (video) bellen van 30 minuten aan.

In dit gesprek bespreken we de mogelijkheden die ik zie voor jouw probleem om deze op te lossen met energie psychologie methoden om je onderbewuste stress en andere blokkades te herprogrammeren. Klik hier om jouw afspraak voor het kennismakingsgesprek in te plannen.

Mijn begeleidingssessies kunnen in mijn praktijkruimte in Hilversum plaatsvinden. Ook zijn begeleidingssessies per beveiligd (ISO 27001) videobellen mogelijk.

 

 

Else Diependaal is PSYCH-K® Gezondheid & Welzijns Facilitator en Professionele LIVE THE CONNECTION® Coach.

Ze is gespecialiseerd op onderbewuste programmeringen te veranderen.
Zo kun jij op snelle en effectieve wijze je stressniveau verminderen en de mindset ontwikkelen waarmee jij het leven creëert dat jij wilt!

 

Lees meer:
Gratis Ebook: hoe Programmeer je Jezelf
Reset Jezelf in 4 sessies
Laat jouw onderbewuste jouw wensen creëren
Hoe doorbreek je gemakkelijk je piekeren?

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This