Eindelijk is het zover: mijn nieuwe gratis Ebook is klaar!

De laatste jaren heb ik vele mensen mogen begeleiden bij het leven te creëren dat zij willen. Hiervan heb ik veel geleerd, maar ook van de nieuwe verdiepingsworkshops die ik heb gevolgd en mijn eigen ontwikkelingsproces als Ontstress & Mindset Coach.

Uit deze ervaringen zijn nieuwe verdiepende processen en een nieuwe werkwijze gekomen, die ook vroegen om een nieuw Ebook om mijn huidige werkwijze en mogelijkheden in de begeleiding beter weer te geven.

In mijn Ebook beschrijf ik hoe je jezelf kunt programmeren met de energie psychologie methodes die ik gebruik: PSYCH-K®, LIVE THE CONNECTION® en Refreshing Beliefs Method.

In het Ebook vertel ik je:

  • Waarom je je onderbewuste programma’s zou willen herprogrammeren
  • Hoe je jezelf herprogrammeert
  • Hoe je communiceert met je onderbewuste
  • Waarom jezelf programmeren zo krachtig werkt
  • Hoe je jezelf in 3 à 4 sessies kunt resetten
  • Hoe je je doelen en verlangens verder realiseert
  • Hoe je een mindset om te genezen ontwikkelt
  • Mogelijkheden voor vergoeding van mijn begeleiding

Ben je benieuwd hoe jij het leven kunt creëren dat je wilt?

Meld je dan aan voor mijn nieuws en updates en je krijgt mijn nieuwe gratis Ebook als welkom toegestuurd.

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This