Rob Williams is de initiatiefnemer van PSYCH-K®. In zijn boek “The Missing Piece Peace In Your Life” vertelt Rob Williams in hoofdstuk 1 hoe PSYCH-K® ontstaan is:

In 1983 had ik alles wat mijn hartje begeerde, vrouw, kinderen, huis, tuin, een prettig inkomen;  en toch miste er iets essentieels. Ik volgde een opleiding tot coach. Ik realiseerde met het grote verschil tussen business en counseling, nl. resultaat (winst) versus proces en ik verbaasde me dat er in de psychotherapie zo weinig oog was voor het resultaat.

Ik ging alternatieve therapieën bestuderen zoals NLP, hypnose, kinesiologie, touch for health, reiki e.a. In 1986 startte ik mijn eigen praktijk in psychotherapie. De volgende twee jaar worstelde ik om betere resultaten met mijn cliënten te behalen. Inzicht + wilskracht = verandering bleek niet op te gaan, er miste een stap.

In december 1988 organiseerde ik een workshop en ik had hiervoor 150 flyers laten drukken. Bij het vouwen bleek er een fout in te zitten en er zat niets anders op dan ze opnieuw te laten drukken. Tot mijn grote ergernis bleek er nog een fout in te zitten en ook deze flyers konden zo de prullenbak in. Ik ging naar buiten om wat af te koelen en riep wanhopig: ”OK God, als dit niet het werk is dat u wilt dat ik doe, wat wilt u dan dat ik doe?”  Ik zat nog wat af te koelen en tot mijn verbazing komen er, binnen een aantal minuten, beelden in mijn hoofd met een methode om onbewuste overtuigingen te veranderen. Toen de informatie stopte, heb ik alles genoteerd en zag ik pas wat het was: 13 paar tegengestelde overtuigingen en de complete instructie hoe ze te gebruiken. (Dit is wat we nu de Kernovertuigingenbalans noemen).

In de daarop volgende maanden ontving ik de andere balansen als pakketjes. Al mijn vorige werkzaamheden hadden me voorbereid op deze intuïtieve ingevingen. Nadat ik deze aanpak eerst succesvol op mezelf en vrienden testte begon ik het te gebruiken in mijn praktijk. Met verbluffende resultaten: daar waar traditionele methodes maanden of jaren nodig hadden om resultaat te behalen, gebeurde dat nu in 2 tot 6 sessies. Het werkte! Moeiteloos!

Wil jij net als Rob Williams en zijn cliënten ook verbluffende resultaten in je leven behalen?
Reserveer een gratis en vrijblijvend kennismakingsconsult met mij. In het consult bespreken we hoe ik jou kan begeleiden bij waar je aan wilt werken.

Wil je eerst meer lezen over hoe je je onderbewuste zo herprogrammeert?
Meld je aan voor mijn nieuw en updates en mijn gratis Ebook hierover wordt je als welkom direct toegestuurd. 

Lees ook:
Tien redenen waarom je met PSYCH-K® aan je problemen wilt werken
Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten
Waarom werkt PSYCH-K® zo krachtig?

 

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This