Wil jij de stress verminderen in je leven?
Praktisch iedereen heeft ze wel. Situaties waar je aan denkt en waar je gelijk stress van in je lichaam voelt. Kramp in mijn maag is een bekende voor mij. Een zwaar gevoel in je buik misschien voor jou. Of een andere plek waar jij gelijk de stress voelt. De situatie kan maken dat je hoofd vol met gedachten zit. En dat je je hierover zorgen maakt. Maar ook dat je er slecht van slaapt. Of andere lichamelijke klachten hebt.

Gevolgen van stress
De meeste mensen weten ondertussen dat te veel stress niet goed voor je is. Bij stress komt je lichaam in een overlevingsmodus. Er komen hormonen vrij, die je gereed houden voor vechten of vluchten. Handig om je alert te houden bij het geven van een presentatie. Deze hormonen zetten echter bepaalde processen in je lichaam stil. Te veel stress maakt dus niet alleen dat je je minder vrolijk en vrij voelt. Het heeft ook een negatieve invloed op talloze processen in je lichaam, waaronder je afweersysteem en je stofwisseling. Houdt de stress te lang aan, dan kun je ernstigere lichamelijke klachten, overbelasting of zelfs een burnout krijgen.

Stress verminderen in enkele minuten
Toen ik mijzelf overbelast voelde, ben ik PSYCH-K® gaan toepassen. Ik heb toen ontdekt dat stress verminderen niet moeilijk hoeft te zijn. En bovendien snel te realiseren is. Je kunt binnen enkele minuten de stress van een situatie afhalen met het proces dat de stress wegneemt. De procedure haalt de negatieve emotie van de stressvolle situatie af. Dit betekent dat feiten, zoals bijvoorbeeld de berg werk die op je ligt te wachten, niet verandert. Wel verandert de manier waarop je de werkdruk beleeft. Er komt door de procedure weer ruimte in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Hierdoor kun je weer beter een situatie aan en stappen nemen om de situatie voor jou beheersbaar te maken. Dit voelt bevrijdend en is helend voor je lichaam.

Zelfhelend vermogen stimuleren
Wil je meer lezen over het stimuleren van het zelfhelend vermogen van je lichaam bij lichamelijke stressklachten? Lees hiervoor mijn pagina over Lichamelijke stressklachten.

Wil jij je stress verminderen? In mijn praktijkruimte of per beveiligd videobellen kunnen we samen de stress die je voelt onderzoeken. We kunnen contact maken met je onderbewuste en nagaan welke situaties jou stress geven. Vervolgens kunnen we hier procedures mee doen, die de stress wegnemen.
Hierdoor wordt het rustiger in je hoofd en ontspant je lichaam zich. Zo kun je je innerlijke kracht ervaren en het leven creëren dat jij wilt!

Voor meer informatie over de werking van de procedures lees mijn gratis ebook over jezelf programmeren met PSYCH-K en de andere energie psychologie methodes die ik gebruik om jezelf te herprogrammeren.

Wil je graag met mij bespreken of ik je kan helpen met jouw stress of burnoutklachten? Reserveer dan direct in mijn agenda een gratis en vrijblijvend kennismakingsconsult.

 

 

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This