Wil jij de stress verminderen in je leven?

Waarschijnlijk ken je dit wel: Situaties waar je aan denkt en waar je gelijk stress van in je lichaam voelt. Kramp in mijn maag is een bekende voor mij. Een zwaar gevoel in je buik misschien voor jou. Of een andere plek waar jij gelijk de stress voelt.

Een stressvolle situatie kan maken dat je hoofd vol met gedachten zit over de situatie. En dat je je hierover zorgen maakt of dat je geïrriteerd bent over de situatie. Het kan maken dat je er slecht van slaapt of gelijk in een stressvolle emotie schiet als je aan de situatie denkt. Of mogelijk krijg je er lichamelijke klachten door.

 

Gevolgen van stress

De meeste mensen weten ondertussen dat te veel stress niet goed voor je is. Er komen hormonen vrij, die je gereed houden om te overleven. Handig om gelijk alert te zijn om weg te komen voor dreigend gevaar als bijvoorbeeld een auto op je af rijdt. Maar we ondervinden ook veel klachten als de stresshormonen te lang in je lichaam actief blijven.

Deze stresshormonen zetten ook bepaalde processen in je lichaam stil. Te veel stress maakt dus niet alleen dat je je minder vrolijk en vrij voelt. Het heeft ook een negatieve invloed op talloze processen in je lichaam, waaronder je afweersysteem en je stofwisseling. Houdt de stress te lang aan, dan kun je ernstigere lichamelijke en emotionele klachten, overbelasting of zelfs een burnout krijgen.

 

Stress verminderen in enkele minuten

Toen ik mijzelf zwaar overbelast voelde, ben ik in contact gekomen met energie psychologie. Meer schrijf ik hierover in dit blog. Ik heb toen ontdekt dat stress verminderen niet moeilijk hoeft te zijn. Bovendien dat het snel te realiseren is.

Met energie psychologie kun je binnen enkele minuten de stress van een situatie afhalen met een eenvoudig proces. Het haalt de negatieve lading van de stressvolle situatie af.

Dit betekent dat feiten, zoals bijvoorbeeld de berg werk die op je ligt te wachten, niet verandert. Wel verandert de manier waarop je de werkdruk beleeft. Er komt door dit snelle proces weer ruimte in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Hierdoor kun je weer beter met de situatie omgaan. Dit voelt bevrijdend en is helend voor je lichaam.

 

Leer zelf je stress te verminderen met zomerkorting

Door hoe snel ik zelf herstelde van mijn overbelasting door energie psychologie toe te passen, ben ik gemotiveerd geraakt om mensen dit ook te leren toepassen op hun klachten. In mijn begeleiding leer ik het iedereen. Het is heel eenvoudig binnen enkele minuten te leren.

Wat ik heb geleerd de afgelopen jaren in het toepassen op mezelf en de begeleiding van honderden mensen, heb ik nu samengebracht in een online cursus.
Je leert in de cursus hoe je zelf je stress meestal binnen enkele minuten opheft.

Je kunt dit toepassen op:

 • stress die je ervaart over situaties in je leven
 • bij doemdenken en piekeren
 • verwijten van anderen die je raken
 • als je jezelf iets kwalijk neemt
 • uitstelgedrag
 • pijn of spanning in je lichaam
 • lastige gevoelens en emoties
 • stress van geluiden, hitte
 • oude nog stressgevende situaties (ook traumatische situaties)
 • stress over situaties die nog komen
 • emoties als verdriet, boosheid, irritatie, wanhoop, somberheid
 • (plotselinge) vermoeidheid
 • stress die je voelt bij een bepaalde persoon
 • zorgen en angsten

Wil jij je stress verminderen met zomerkorting?
Met de volgende ACTIECODE betaal je 59 Euro in plaats van 89 Euro: ZOMER 2022
Bestel hier de online cursus.

De kortingscode is slechts geldig tot 15-8-2022. Dus wees er snel bij.

 

Else Diependaal is PSYCH-K® Gezondheid & Welzijns Facilitator en Professionele LIVE THE CONNECTION Coach.

Ze is gespecialiseerd op onderbewuste programmeringen veranderen.
Zo kun jij op snelle en effectieve wijze je stressniveau verminderen en de mindset ontwikkelen, waarmee jij het leven creëert dat jij wilt!

Veel zorgverzekeringen vergoeden gedeeltelijk haar sessies vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This