Snel herstellen van stress, emoties en onaangename gevoelens

Toen ik in 2015 de eerste workshop in energie psychologie van PSYCH-K®​​ deed, was ik aangenaam verrast en blij. Ik had in die tijd burnoutklachten.

Zo snel de stress over een situatie of emotie te kunnen transformeren naar rust met de processen (balansen) voor stresstransformatie, maakte dat ik binnen een maand grotendeels herstelde van mijn klachten.

Later leerde ik ook het verbindingsproces ABC van Ontstressen van LIVE THE CONNECTION, dat nog iets makkelijker en sneller is toe te passen. Bovendien mag ik dit vergelijkbare proces iedereen leren van LIVE THE CONNECTION.

Doordat dit ontstressen mijzelf zoveel mij heeft gebracht, ben ik zeer gemotiveerd dit proces anderen te leren toepassen op hun klachten. In mijn online cursus leer ik je dit. Maar ook in mijn begeleidingssessies leer ik dit simpele proces praktisch aan al mijn cliënten. Je krijgt hiermee als het ware je eigen EMDR om zelf te werken aan je stress, (kleine of grote) trauma’s en onaangename gevoelens en emoties. Op mijn pagina met reviews en ervaringen kun je herhaaldelijk lezen hoe blij mijn cliënten hiermee zijn.

 

Cursus Diepere Lagen van Stress Loslaten

Toch maakte ik ook regelmatig mee dat ik of een cliënt niet gelijk een onaangenaam gevoel, emotie of stress hiermee kan loslaten. Vaak omdat er dan meerdere stressreacties tegelijkertijd spelen.

In een workshop van Refreshing Beliefs Method leerde ik een manier hoe je dan hieronder de diepere lagen van stress kunt opsporen en loslaten. Hiermee kreeg ik een geweldige tool om toch meer rust en verbinding tot stand te brengen.

In mijn vervolgcursus leg ik je uit hoe je dit zoekproces, gebaseerd op de Refreshing Beliefs Method, ook op jouw klacht of doel wat je wilt je bereiken kunt toepassen.

 

Waar kun je de Cursus Diepere Lagen van Stress Loslaten op toepassen?

Je leert in de cursus een zoekproces in je onderbewuste. Dit proces is toe te passen op ieder doel wat je wilt bereiken, waarvan je vermoedt dat onderliggende stress of emoties je belemmeren dit doel te bereiken.

Maar ook kun je dit proces inzetten als je vastzit in stress (psychisch of lichamelijk) of een zwaar gemoedsgevoel, waar je niet van weet wat de onderliggende stress is.

Voorbeelden waarop je het kunt toepassen:
– verdriet, irritatie of angst waarbij niet helemaal duidelijk is waar deze emotie of gevoel over gaat
– spanningen, ziekte of pijn in je lichaam: je lichaam communiceert stress waar je je niet bewust van bent en hiermee maak je het bewust
– uitstelgedrag of anderszins je geblokkeerd voelen: je achterhaalt hiermee de onderliggende stress
– je depressief, down of eenzaam voelen: met dit proces haal je de onderliggende stress naar boven en transformeert deze
– elk ander doel wat je wilt bereiken, waarbij je vermoedt dat hier stress onder zit. Zoals: een tekst schrijven, je zeker over of in een situatie voelen, overprikkeld zijn opheffen, vrede ervaren bij een bepaalde situatie, je weer neutraal of liefdevol naar een ander voelen, je weer ontspannen voelen, (kunnen) genieten van een situatie etc.

 

BLACK FRIDAY Korting op de Cursus Diepere Lagen van Stress Loslaten:

Wil jij leren onder jouw gevoelens, lichamelijke klachten of doel wat je wilt bereiken de diepere lagen van stress op te sporen en los te laten?

Met BLACK FRIDAY geef ik korting op AL mijn cursuspakketten. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt vanzelf de kortingsodes in je inbox. Inschrijven voor mijn nieuwsbrief kan op deze pagina.

Meer over wat je aankoopt met de verschillende pakketten en of het pakket voor jou geschikt is, kun je in de beschrijvingen van elk pakket lezen:
Pakket BASIS Diepere Lagen van Stress
Pakket UITGEBREID Diepere Lagen van Stress

 

Else Diependaal is PSYCH-K® Gezondheid & Welzijns Facilitator en Professionele LIVE THE CONNECTION Coach.

Ze is gespecialiseerd op onderbewuste programmeringen te veranderen.
Zo kun jij op snelle en effectieve wijze je stressniveau verminderen en de mindset ontwikkelen, waarmee jij het leven creëert dat jij wilt!

Veel zorgverzekeringen vergoeden gedeeltelijk haar sessies uit de aanvullende zorgverzekering.

 

Lees ook:
Stress verminderen binnen enkele minuten
Wat is het effect van jezelf ontstressen?
– Vastgezette emoties loslaten
– Je boosheid kalmeren met energie psychologie
– Hoe doorbreek je gemakkelijk je piekeren?

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This