Snel herstellen van stress, emoties en onaangename gevoelens

Toen ik in 2015 de eerste workshop in energie psychologie van PSYCH-K®​​ deed, was ik aangenaam verrast en blij. Ik had in die tijd burnoutklachten.

Zo snel de stress over een situatie of emotie te kunnen transformeren naar rust met de processen (balansen) voor stresstransformatie, maakte dat ik binnen een maand grotendeels herstelde van mijn klachten.

Later leerde ik ook het verbindingsproces ABC van Ontstressen van LIVE THE CONNECTION, dat nog iets makkelijker en sneller is toe te passen. Bovendien mag ik dit vergelijkbare proces iedereen leren van LIVE THE CONNECTION.

Doordat dit ontstressen mijzelf zoveel mij heeft gebracht, ben ik zeer gemotiveerd dit proces anderen te leren toepassen op hun klachten. In mijn online cursus leer ik je dit. Maar ook in mijn begeleidingssessies leer ik dit simpele proces praktisch aan al mijn cliënten. Je krijgt hiermee als het ware je eigen EMDR 3.0 om zelf te werken aan je stress, (kleine of grote) trauma’s en onaangename gevoelens en emoties. Op mijn pagina met reviews en ervaringen kun je herhaaldelijk lezen hoe blij mijn cliënten hiermee zijn.

Cursus Diepere Lagen van Stress Loslaten

Toch maakte ik ook regelmatig mee dat ik of een cliënt niet gelijk een onaangenaam gevoel, emotie of stress hiermee kan loslaten. Vaak omdat er dan meerdere stressreacties tegelijkertijd spelen.

In een workshop van Refreshing Beliefs Method leerde ik een manier hoe je dan hieronder de diepere lagen van stress kunt opsporen en loslaten. Hiermee kreeg ik een geweldige tool om toch meer rust en verbinding tot stand te brengen.

In mijn nieuwste cursus leg ik je uit hoe je dit zoekproces, gebaseerd op de Refreshing Beliefs Method, ook op jouw klacht of doel wat je wilt je bereiken kunt toepassen.

Waar kun je het Cursus Diepere Lagen van Stress Loslaten op toepassen?

Je leert in de cursus een zoekproces in je onderbewuste. Dit proces is toe te passen op ieder doel wat je wilt bereiken, waarvan je vermoedt dat onderliggende stress of emoties je belemmeren dit doel te bereiken.

Maar ook kun je dit proces inzetten als je vastzit in stress (psychisch of lichamelijk) of een zwaar gemoedsgevoel, waar je niet van weet wat de onderliggende stress is.

Voorbeelden waarop je het kunt toepassen:
– verdriet, irritatie of angst waarbij niet helemaal duidelijk is waar deze emotie of gevoel over gaat
– spanningen, ziekte of pijn in je lichaam: je lichaam communiceert stress waar je je niet bewust van bent en hiermee maak je het bewust
– uitstelgedrag of anderszins je geblokkeerd voelen: je achterhaalt hiermee de onderliggende stress
– je depressief, down of eenzaam voelen: met dit proces haal je de onderliggende stress naar boven en transformeert deze
– elk ander doel wat je wilt bereiken, waarbij je vermoedt dat hier stress onder zit. Zoals: een tekst schrijven, je zeker over of in een situatie voelen, overprikkeld zijn opheffen, vrede ervaren bij een bepaalde situatie, je weer neutraal of liefdevol naar een ander voelen, je weer ontspannen voelen, (kunnen) genieten van een situatie etc.

Introductiekorting op de Cursus Diepere Lagen van Stress Loslaten:

Tot 15-10-2022 geef ik een introductiekorting:
– Ipv van 49 Euro betaal je nu 29 euro voor Pakket Diepere Lagen van Stress Loslaten BASIS
– Ipv van 169 Euro betaal je nu 149 euro voor Pakket Diepere Lagen van Stress Loslaten UITGEBREID
(de cursus uitgebreid met 2 sessies, de gemiddelde vergoeding door zorgverzekering is 80 Euro)

Gebruik voor deze korting de volgende kortingscode: DIEPERE LAAG

Deze vervolgcursus is geschikt voor jou als je het Ontstressen al kunt toepassen met het ABC van Ontstressen van LIVE THE CONNECTION of de Balans voor Stresstransformatie van PSYCH-K®. 

Met spiertesten krijg je antwoorden uit je onderbewuste en hier maak je ook gebruik van bij het zoekproces in je onderbewuste dat je leert in de Cursus Diepere Lagen van Stress loslaten. Meer over spiertesten kun je lezen in dit blog. Wanneer je zelf spiertesten nog niet beheerst, is daarom alleen Pakket UITGEBREID geschikt voor jou.

Kun je het ontstressen nog niet toepassen, dan kun je eerst dit leren in mijn online Ontstress cursussen:

  • In pakket BASIS Ontstressen leer je het ontstressen van een emotie of stress over een situatie (meestal binnen 5 minuten) zonder spiertesten.
  • In pakket UITGEBREID Ontstressen ontvang je het cursuspakket BASIS en leer ik je in een begeleidingssessie zelf spiertesten, het ontstressen met spiertesten en hoe je het toepast jouw klachten. Specifiek kan ik je met spiertesten in de sessie leren hoe je angsten loslaat en oude (onbewuste) triggers opspoort en loslaat.

 

Else Diependaal is PSYCH-K® Gezondheid & Welzijns Facilitator en Professionele LIVE THE CONNECTION Coach.

Ze is gespecialiseerd op onderbewuste programmeringen te veranderen.
Zo kun jij op snelle en effectieve wijze je stressniveau verminderen en de mindset ontwikkelen, waarmee jij het leven creëert dat jij wilt!

Veel zorgverzekeringen vergoeden gedeeltelijk haar sessies uit de aanvullende zorgverzekering.

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This