LIVE THE CONNECTION bestaat 5 jaar. Dit weekend werd dit jubileum gevierd. Voor mijzelf was dit ook een moment om te kijken wat 5 jaar LIVE THE CONNECTION mij persoonlijk, voor mijn begeleidingspraktijk en voor mijn cliënten gebracht heeft.

Ontstaan van LIVE THE CONNECTION

Marina Riemslagh is de ontwikkelaar van LIVE THE CONNECTION. Samen met haar dochter, maar ook recent haar partner, heeft zij de afgelopen 5 jaar LIVE THE CONNECTION en uitgebouwd. Het is een snelle, effectieve en zeer breed inzetbare energie psychologie methode. LIVE THE CONNECTION wordt daardoor steeds bekender als methode om aan jezelf te werken.

Hiervoor was Marina Riemslagh instructeur in het aanleren van PSYCH-K ® in de Benelux. Zo heb ik haar leren kennen. In mijn eerste PSYCH-K ® workshop door haar gegeven was ik erg onder indruk van haar. In het bijzonder betrof dit haar kennis over het onderbewuste en haar trainingsvaardigheden. Daarom had ik besloten eerder door mij gevolgde PSYCH-K ® workshops bij haar te willen herhalen. Al snel daarna nam zij echter afscheid van PSYCH-K ® en startte haar eigen methode.

Alle PSYCH-K ® had ik eerder al afgerond. Ik was daarom nieuwsgierig wat Marina Riemslagh had ontwikkeld. Nadat ik de workshop ontstressen had gedaan (die erg lijkt op het ontstressen van PSYCH-K®), ben ik de workshop Kernmodule gaan doen. Net als bij PSYCH-K® kun je met LIVE THE CONNECTION evenals ontstressen, ook overtuigingen veranderen. Wat ik echter prettig vind is dat LIVE THE CONNECTION vaak sneller werkt en meer gestructureerd is. Maar ook had Marina Riemslagh nieuwe processen ontwikkeld. Zowel een manier voor stress in relaties tot rust brengen als onder een negatief patroon het kernpatroon te ontdekken en hiermee te resetten had zij ontwikkeld.

5 jaar LIVE THE CONNECTION in mijn praktijkvoering

Vanwege deze redenen ben ik naast PSYCH-K ® met LIVE THE CONNECTION in mijn praktijk gaan werken. Ook de adviezen van Marina hoe een traject met cliënten op te bouwen ben ik gaan toepassen. Ik zag dat ik toen meer succeservaringen in de trajecten met cliënten ging bereiken. Dit motiveerde mij om ook de vervolgworkshops van LIVE THE CONNECTION de afgelopen jaren te gaan volgen.

Dit zijn workshops over:

 • familie (belastingen en patronen);
 • communicatie en zelfsabotage;
 • onbestemd verdriet, verlies en gemis (ook door prenatale belastingen);
 • grensoverschrijding en
 • gezondheid (ziekten en andere lichamelijke klachten).

Elke workshop had weer nieuwe processen om diepere blokkades in het onderbewuste op te ruimen.

Professionele LIVE THE CONNECTION  Coach

Maar er is nog een reden waarom ik steeds meer LIVE THE CONNECTION ben gaan toepassen. Marina Riemslagh is ook gestart met het professioneel trainen van coaches en therapeuten. Alleen coaches of therapeuten met een professionele vooropleiding hierin mogen zich nu Professionele LIVE THE CONNECTION coach noemen. Mits zij natuurlijk ook opgeleid zijn met de workshops van LIVE THE CONNECTION en hiermee in hun praktijk mensen begeleiden.

Aan de andere kant geldt de verplichting om de maandelijkse supervisie-bijeenkomsten minimaal 6x per jaar te volgen. Deze supervisie ervaar ik ook als een zeer waardevolle toevoeging voor mijn praktijkvoering. Het is zeer leerzaam om de casussen te bespreken, waar andere coaches en therapeuten hulp bij nodig hebben. Maar ook breng ik regelmatig zelf een probleem van mezelf of van een cliënt in. Dit geeft altijd weer meer openingen hoe met deze methode aan dit probleem te werken.

Concluderend, realiseer ik mij nu pas echt hoe indrukwekkend het is hoeveel er is neergezet in deze 5 jaar LIVE THE CONNECTION! Het is een professionele methode geworden. Marina Riemslagh en haar team zijn zeer gemotiveerd en gedreven om mensen te helpen een beter leven te krijgen. Meer vertelt ze hierover in de video op mijn pagina over LIVE THE CONNECTION.

Wat heeft het 5 jaar LIVE THE CONNECTION gebracht?

Voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling is LIVE THE CONNECTION geweldige tool! Ik herstel er snel mee van stress en belemmerende, vaak stressvolle, patronen. Regelmatig help ik hiermee ook mijn partner en zoon. Het mooie van deze methode is dus ook dat je personen kunt helpen, die dichtbij je staan.

Maar ook heeft het de effectiviteit van mijn begeleiding van cliënten zeer vergroot. Ik voel me door de processen van LIVE THE CONNECTION een zeer capabele mindset coach en psycho-sociaal therapeut. Ik ben nog steeds regelmatig verrast hoe snel personen veranderingen doormaken. Vaak zijn slechts 4 sessies met basisprocessen nodig om patronen, die een persoon vaak al een leven lang heeft, te veranderen naar wat zij wel willen. Het doel van de begeleiding wordt zo weinig sessies regelmatig behaald. Meer schrijf ik hierover in dit blog.

Om Marina Riemslagh te bedanken heb ik haar een bedankbrief geschreven ter gelegenheid van het vijfjarig jubileumfeest van LIVE THE CONNECTION. Hiervoor heb ik in mijn herinnering opgeroepen wat een aantal opmerkelijke succeservaringen de afgelopen jaren waren. Hieronder deel ik deze opmerkelijke succeservaringen.

Opmerkelijke succeservaringen uit de brief aan Marina Riemslagh:

Persoonlijke succeservaringen:
 • De individuele supervisie-sessies met jou, Marina hebben gebracht dat mijn praktijk beter is gaan lopen. Ik kan nu van mijn praktijk leven. Een droom, die voor mij werkelijkheid is geworden. Dit geeft mij veel voldoening!
 • Na het overlijden van mijn moeder liep ik meer 2 maanden met heftige vermoeidheid en gebrek aan concentratie. De ingangen die jij mij gaf in supervisie, verbraken deze klachten. Door 2 processen te doen was ik binnen een half uur van deze problemen af. Ik kon weer gewoon functioneren en mijn leven oppakken.
Lichamelijke succeservaringen:
 • Een jonge vrouw met al jarenlange ernstige klachten van chronische vermoeidheid, hooggevoeligheid en vele lichamelijke klachten: Door haar te begeleiden kon zij de nadelen van hooggevoeligheid en andere lichamelijke klachten achter zich kon laten. Nu kan ze weer een gewoon leven leiden. (Meer kun je hierover lezen in dit blog).
 • Een vrouw met MultipleSclerose (MS): sinds we in een paar sessies aan haar klachten hebben gewerkt heeft ze geen klachten meer gehad en ze is weer aan het werk.
 • De vrouw met al jarenlange migraine aanvallen: door de basisprocessen te doen en haar te leren zichzelf te ontstressen was in 4 sessies van haar migraine af.
Psycho-sociale succeservaringen:
 • Een man die al maanden in een erg zwaar stuk zat en slecht hierdoor sliep: Door een verstrikking in 1 sessie op te heffen was hij bevrijd uit dit stuk.
 • Een man die al jaren in een heel ingewikkeld conflict en rechtszaak zit met zijn woningbouwvereniging: Door het proces van een hart in oorlog naar een hart in vrede in 1 sessie te doen heeft hij nu meer rust hierover.
 • Een man met in een heftige paniekaanval: binnen 20 minuten kon ik hem weer naar innerlijke rust begeleiden door de stressloop van de amygdalae vrij te maken.
 • Een vrouw, die bij aanvang van een sessie in een zeer zware depressieve staat bleek beland te zijn: met verschillende situaties en gevoelens ontstressen en met de stressloop in haar amygdalae vrij te maken kon ik haar binnen 1 sessie weer naar een lichtere staat begeleiden.
 • Als laatste, maar zeker niet de minste: De vele cliënten die piekeren en andere stress -en burnoutklachten hadden: door hun te helpen zichzelf te leren ontstressen zijn zij van hun klachten hersteld. (Dit kun je ook leren in mijn online cursus).

Meer ervaringen van mijn cliënten kun je op deze pagina lezen.

Wil je meer weten over jezelf resetten met LIVE THE CONNECTION?

In mijn onlangs ge-update Ebook kun je meer lezen over hoe je jezelf reset met LIVE THE CONNECTION. Ik leg daarin uit hoe je je onderbewuste programmeringen herprogrammeert.

Ook processen, die ik hierboven bij de opmerkelijke succeservaringen noem, kun je meer over lezen in het Ebook.

Wil je niet alleen weten hoe het werkt, maar ook met mij bespreken hoe ik jou kan helpen met jouw probleem?
Hiervoor bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsconsult van 30 minuten aan.

Zowel het Ebook kun je aanvragen als het kennismakingsconsult inplannen op mijn pagina Gratis.

 

Else Diependaal is PSYCH-K® Gezondheid & Welzijns Facilitator en Professionele LIVE THE CONNECTION Coach.

Ze is gespecialiseerd op onderbewuste programmeringen te veranderen.
Zo kun jij op snelle en effectieve wijze je stressniveau verminderen en de mindset ontwikkelen, waarmee jij het leven creëert dat jij wilt!

Veel zorgverzekeringen vergoeden haar sessies uit de aanvullende zorgverzekering.

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This