Jezelf Ontstressen en Mind Reset

Ervaringen met jezelf herprogrammeren met PSYCH-K® , LIVE THE CONNECTION® en Refreshing Beliefs Method

ERVARINGEN / ANDEREN OVER ELSE:

Else is een heel prettig persoon. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Met wat humor tussendoor hing er in de sessies een prettige en ontspannen sfeer. Ze heeft me goed geholpen en voldoende handvatten gegeven om ook hierna zelfstandig verder te gaan. Heel erg bedankt voor je hulp, Else!
Manon

Wat betreft het primaire doel dat we gesteld hadden (zelfverzekerd voelen) heb ik inmiddels wel hele stappen gemaakt. Met het resultaat dat ik nu behaald heb, zou ik die denk ik zelfs af kunnen afvinken. Ik denk dat ik daar inmiddels sterk genoeg in sta om de rest zelf te doen. Dat is fijn om te merken!

Vrouw 31 jaar (8 sessies - gewerkt aan prenatale blokkades die haar zelfvertrouwen ondermijnden)

Graag zou ik de volgende afspraak willen cancelen. Ik merk dat de issues die ik had in grote mate zijn opgelost. Inmiddels zo goed dat ik me echt kan focussen op de techniek van het traden zelf ipv met mijn emoties. Ik denk dat ik voor nu zo door kan.

Edward (6 sessies - gewerkt aan stressreacties en positieve mindset bij het traden)

Door met Else te werken zijn veel van mijn HSP-klachten verdwenen. Het waren klachten waarvan ik niet eens doorhad dat het klachten waren. Ik dacht dat het gewoon was wie ik was. En dat het bij mij hoorde. Of in ieder geval bij HSP zijn. Niets bleek minder waar.

Ik voel me zo anders nu, zoveel vrijer, rustiger en meer ontspannen. Kortom, ik ervaar het leven heel anders nu. Zoveel prettiger!

Na jarenlang CVS/ME is dat nu ook volledig verdwenen. Ik heb me sinds mijn 12e niet meer zo goed gevoeld!

Ik kan het iedereen van harte aanraden!

(Meer over dit begeleidingstraject kun je lezen in dit blog)

Jikke (traject om aan HSP-klachten en vermoeidheidsklachten te werken)

Else heeft mee erg geholpen om van mijn negatieve gedachten af te komen. Ik zit nu lekker in mijn vel en voel meer geluk. De sessies bij Else hebben me erg geholpen.

Johnny (12 sessies, gewerkt aan ontstressen en positieve gedachten & gevoelens)

Met Else heb ik in een aantal sessies gewerkt aan het doorbreken van belemmerende patronen. Erg blij ben ik met het resultaat. Ik ben meer in staat om uit mijn hoofd en gecentreerd te blijven. Daardoor zie ik steeds meer mogelijkheden in datgene wat het leven mij biedt. Het geeft me veel energie en vertrouwen. Bijna dagelijks pas ik het ABC met spiertesten toe. Dit is een handige en laagdrempelige techniek die je in staat stelt om jezelf eenvoudig te resetten. Ik heb dit traject met Else als prettig en professioneel ervaren en beveel haar van harte aan.

Erwin (5 sessies)

Met de liefdevolle hulp van Else is het leven een stuk makkelijker geworden. Angsten en onzekerheid zijn aangepakt en als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik pak dingen veel makkelijker aan en op, waarbij onzekerheid geen deel meer van is. In mooie gesprekken komen allerlei vraagstukken aan het licht en worden aangepakt en opgelost. Else is een heel fijn mens, waarbij het niet moeilijk is om je soms lastige verhaal te kunnen vertellen. Er wordt geduldig geluisterd en zeer adequaat gehandeld. Een paar sessies bij Else is een verrijking voor je leven. Bedankt Else. 
Marco (11 sessies, vanwege eerdere depressie en recente burnout gewerkt aan innerlijke rust, zelfliefde en met meer blijheid in het leven staan)

Ik voel me vrij en opgelucht. Ik zet alle focus nu op het laten groeien van de groep.

Ik ben zeer enthousiast over onze sessies en heb vol vertrouwen. Voelt heeeeel anders dan daarvoor maar rustig. Stabiel. Is niet uit te leggen.

Een aantal mensen zullen je nog gaan bezoeken en dat zullen er wel meer worden. Magisch.

Ik ben dankbaar!

William (gewerkt aan een overvloed-mindset o.a. bij het uitbouwen van zijn bedrijf, terugkoppeling na 4 sessies)

Het gaat best wel goed met me. Ik heb niet echt last meer van de vroegere overtuigingen en laat dingen die stress veroorzaken makkelijker los. Uiteraard vormen zich altijd weer nieuwe triggers, maar ik denk dat ik zo voldoende handvaten heb om er mee aan de slag te kunnen gaan.

Anouk (begeleid bij stressklachten en belemmerende patronen, terugkoppeling en afronding na 4 sessies)

Sinds het veranderen van mijn basisovertuigingen ervaar ik rust en blijheid met mezelf. Bij vervelende zaken vlucht ik minder in de wanhoop. Ik kan zaken nu beter zien zoals ze zijn en ga er niet meteen vanuit dat dat het ergste is.

Suzan (begeleid bij stressklachten, terugkoppeling na verandering van basisovertuigingen)

Het mezelf ontstressen vond ik vanaf het allereerste begin erg fijn en verrassend effectief. Items waarmee ik jarenlang had rondgelopen was ik in 5 minuten kwijt. Hierdoor is er direct veel meer innerlijke rust gekomen. Ik pas het nog dagelijks toe en ik merk dat het daardoor ook steeds sterker wordt geïntegreerd in mijn leven. Er is een wonderlijke flow op gang gekomen die heel lang gestagneerd is geweest. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze methode heb mogen leren toepassen.

Petra (begeleid bij herstel van gezondheid vanwege uitgezaaide kanker, 3 sessies)

Het ontstressen heb ik tot nu elke dag gedaan sinds ik bij je ben geweest. Ik was iets sceptisch na alles wat ik al heb geprobeerd. Maar ik voel de verandering. Ik ben er eigenlijk een beetje versteld van.
Cindy (leren ontstressen van angst en dwanggedachten, terugkoppeling na 1e sessie)

Bedankt voor de prettige begeleiding bij het herprogrammeren van mijn onderbewuste! Bij alles wat ik toepaste voor lichaam en geest, was dit nog de ontbrekende schakel. Het heeft mijn leven echt verrijkt en in een flow gebracht. Dank je wel!
Petra (begeleid bij herstel van gezondheid vanwege uitgezaaide kanker, na 3 sessies)

Else heeft m’n leven ontzettend positief veranderd!
Geen last meer van stress, mijn vermoeidheid is verminderd en er kon met alles waar ik in het leven tegenaan liep gewerkt worden.
Door mijn positieve resultaten is m’n familie zelfs ook geïnspireerd geraakt om ook naar Else te gaan. Ik kan het iedereen aanraden!
Jikke (begeleid bij herstel van HSP en chronische vermoeidheid)

Het meest waardevol in de begeleiding van Else is voor mij geweest dat ik veranderd ben in een open mens. Ik kan met liefde andere mensen nu ontmoeten. Ik heb mezelf programmeren als een wonder ervaren. Ik had na al de therapieën die ik in mijn leven had gedaan, niet de verwachting dat ik nog zoveel kon veranderen.
Paul-Jan (begeleid bij stress -en gezondheidsklachten, 10 sessies)

Man van 73 jaar

De begeleiding van Else heb ik als deskundig ervaren en gaf mij een veilig gevoel. Mijn doel was mijn angsten helder te krijgen en mijn oude blijmoedigheid weer te bereiken en vast te houden. Daar is zeker een behoorlijke vooruitgang in bereikt. Het door Else aan mij geleerde proces om zelf mijn angsten en stress los te laten, ervaar ik als een heel fijn stuk gereedschap om ook op fysiek niveau zelf aan mijn probleem te werken.
Magda (begeleid bij angstklachten, 3 sessies)

Door Else haar uitleg en enthousiasme heb ik geen enkel moment getwijfeld over het mezelf herprogrammeren. Ik ben ik er vol voor gegaan met echt een super goed resultaat!
Vooral het verstevigen van mijn basis heeft denk ik voor mij ruimte gegeven voor alles wat ik thuis ben gaan doen met het zelf stress loslaten.
Ik ben zo enthousiast geraakt dat ik mijzelf verder wil verdiepen in mezelf herprogrammeren.
Hester (begeleid bij verstevigen van haar zelfvertrouwen, 4 sessies)

Dank je wel voor je berichtje. Tijd gaat snel inderdaad. Dat is een goed teken in dit geval. Ik voel me na onze laatste sessie eigenlijk constant stabiel energiek.

Vrienden van mij schreven me gister: “We voelen allebei dat je aanwezigheid nu sterker is dan voorheen, je bent er echt en dat voelt heel verbonden!”

Professioneel heb ik een wonderlijk goede start van 2019 meegemaakt. Ik dacht in december “vanaf januari ga ik weer rustig opbouwen”. Op 2 januari kreeg ik een appje “ben je beschikbaar voor een opdracht?” 2 januari, niet te geloven. En nog mooier: het past perfect in mijn vernieuwde koers! De beste start die ik had kunnen bedenken!

Verder merk ik dat ik uit mijn cocon ben gekropen, meer zelf regie neem, wat brutaler lijkt wel dan voorheen, of zelfbewust hoe noem je dat. Ik heb mijn koers dan ook bijgesteld zoals ik je vertelde, en het gaat makkelijker dan ik dacht. 

Dank je wel voor de bijzondere therapie!

Baukje (begeleid bij burnout klachten)

Ik merk nu na een paar sessies met Else dat ik zonder in een emotie te schieten kan praten over mijn jeugd met anderen.

Paul Jan (begeleid bij stress -en gezondheidsklachten)

Ik heb een aantal sessies van Else ontvangen omdat ik me overbelast voelde. Tijdens de 1 ste sessie voelde ik al veel minder stress en na een aantal sessies voelde ik me steeds meer ontspannen en zelfverzekerd worden. Ik let nu beter op mijn grenzen en kan makkelijker nee zeggen. De begeleiding door Else deed me goed. Heel respectvol en invoelend, met veel aandacht.
Tami (begeleid bij stressklachten en vergroten van zelfvertrouwen)

Het pianospelen is nu inderdaad een stuk gemakkelijker geworden. Ja ik mag nu fouten maken!

Paul Jan (begeleid bij stress -en gezondheidsklachten)

Al geruime tijd ga ik plezier naar Else Diependaal en telkens weer kom ik er weg met een hernieuwd gevoel van weer mijn eigen sores aankunnen. Dat geeft ongelooflijk veel voldoening!
Else stelt je erg op je gemak, ziet en benoemt altijd de kansen als ik zelf weer eens blijf hangen in negatieve ervaringen. Ze laat me steeds weer ervaren dat ik zelf bij machte ben oplossingen te verzinnen en weet me op het spoor te zetten die heel concreet in acties om te zetten.
Kortom, ze is kundig met een sterk luisterend oor,  empathisch en ze stelt me zelf in staat de regie over mijn leven op te pakken. Haar opgewekte karakter en positieve levensinstelling stimuleren daarbij enorm!
Marius (begeleid bij stressklachten en herstel van NAH)

Een aantal keer heb ik een sessie bij Else gedaan. Het heeft mij ontspanning opgeleverd in de situaties waar ik stress ondervond. Dit speelde voornamelijk in mijn werksituatie. Samen hebben we gekeken welke overtuigingen me in de weg zaten. En vervolgens hebben we ze getest en omgezet. Else werkt rustig, ontspannen, kundig en vlot.
Ik kwam bij haar vanwege stress in de werksituatie en het was fijn om te merken dat de behandeling ook doorwerkte in mijn privéleven. Bepaalde overtuigingen speelden daar ook een rol, en daar ontstond ook meer ontspanning. Dank je Else!
Willy (begeleid bij stressklachten en belemmerende patronen)

Ik heb gewerkt aan het thema ‘voortrekken’. Dat speelde bij mij als de kleinkinderen er waren. Ik was bang dat ik door aan één kind aandacht te geven de anderen zich achtergesteld zouden kunnen voelen.
Door er aan te werken met Else is het eigenlijk geen issue meer. Ik geef de kinderen aandacht vanuit mijn hart als ik dat zo voel. En ben er niet meer mee bezig of ik de één voortrek of de ander. Wonderlijk en heel fijn!

Willy (begeleid bij stressklachten en belemmerende patronen)

In het heden merk ik vooral meer rust in mijn lijf. Mijn rechterschouder voelt goed.  Ik beweeg mij waarschijnlijk minder vaak met  opgetrokken schouders. De overtuiging: ik ben goed genoeg zal op onbewust niveau waarschijnlijk vaker voorbij komen dan dat ik zelf in de gaten heb:)) Heel erg fijn!!

Anoniem (begeleid bij belemmerende patronen)

Ik heb Else leren kennen als een zeer invoelende en prettige coach. Zij laat je veel ruimte om samen te onderzoeken wat je vraagstuk is waarbij ze haar creativiteit en achtergrond inzet om bij de kern te komen. Dat doet zij door goed contact te houden en naast je te blijven staan. Ik heb dat als verhelderend en zeer prettig ervaren.

Hans (begeleid bij belemmerende patronen)

Dag Else,
We zijn veertien dagen verder en hier mijn bericht hoe het gaat:
Ik mag iets krijgen zonder dat ik er iets voor doe“. Deze werkt als een tierelier! De afgelopen twee weken heb ik van meerdere mensen geld gekregen en ik voel helemaal dat ik het kan ontvangen, zonder énige moeite.
De ingeprogrammeerde glimlach als iemand reageert op mijn oproep werkt ook. Het maakt me ook echt niks uit welk bedrag de mensen aan me geven en ook niet als iemand er toch iets voor terug wil. Heerlijk.
“Ik behaal mijn doel”. Die overtuiging zit er ook lekker in. Het geeft me veel rust. Het voelt heel vrij. En inderdaad moet ik iedere keer glimlachen als ik een reactie krijg.
Ik mag geld hebben” Ik had nogal een hoog bedrag op mijn rekening gevisualiseerd. Haha dat staat er ‘nog’ niet op. Wat ik wel merk is dat er uit onverwachte bronnen geld naar me toe stroomt. Ik krijg een deel terug van de gemeente van de Onroerend Zaak Belasting over 2015! Mijn vader was in een royale bui en gaf me een geldbedrag in een enveloppe.
Ik ben trots op mijn resultaten en verdien mijn beloning” Deze overtuiging is nog toekomstgericht. Ik maak wel steeds meer contact met het gevoel dat ik het waard ben om een goede beloning te ontvangen.

Wubbe (begeleid bij het behalen van zijn doel om voldoende geld in te zamelen)

Met Else heb ik gewerkt aan de overtuiging dat ‘Ik kan bereiken wat ik wil‘. Ik had geen idee dat deze overtuiging zo veel impact had op mijn leven. Dat merk ik eigenlijk nu pas, nu de overtuiging wel steunend is. Ik maakte altijd veel plannen, maar werkte ze nauwelijks uit. Ik merk dat ik me nu goed voel bij de plannen die ik maak en ze vervolgens ook uitvoer!

Karel (begeleid bij vergroten van zelfvertrouwen)

Het belangrijkste wat ik heb mogen ervaren is dat Else, mijn aanvankelijke scepsis ten spijt, in staat is gebleken m.b.v. PSYCH-K® onderbewuste overtuigingen bij mij naar boven te halen en meer dan dat, eraan heeft bijgedragen dat ik vastgeroeste patronen kritisch ben gaan observeren.
Ik bleek in staat gedachten/gevoelens over mijn stukgelopen relatie met de moeder van mijn kinderen anders te gaan bekijken. En wonder-boven-wonder na een paar maanden ontdooide de verstandhouding met mijn ex naar een niveau waar constructieve samenwerking weer mogelijk werd. Dit na een jarenlange uiterst moeizame relatie.
PSYCH-K®, en Else in het bijzonder, zijn eraan schatplichtig dat onoplosbare problemen werkbaar bleken te zijn en ikzelf met veel meer ontspanning van binnen in het leven sta. Lees hier meer.

Marius (begeleid bij relatieproblemen)

Else is heel betrokken en stelt je goed op je gemak. Haar praktijkruimte is prettig en rustig. Else denkt goed met je mee en gaat naast je staan om belemmerende overtuigingen aan te pakken.
We hebben een balans voor de toekomst opgemaakt, met werkgebieden. Dit heeft me opgeleverd dat ik opnieuw weer stappen heb gezet om uit de put te komen.

Petra (begeleid bij depressieve klachten)

Het verbindingsproces met mijn partner heeft ervoor gezorgd dat onze relatie meer in balans is gekomen, wat meer harmonie geeft.
Mijn kernovertuigingenbalans heeft ertoe bij gedragen dat ik mij meer in mijn kracht voel staan en mij minder druk over de toekomst maak. Ik kan meer doelgericht gefocused zijn op wat belangrijk voor mij is en meer berusten in wat er om mij heen gebeurt.
Ik was erg gespannen over de diploma-uitreiking van mijn zoon en na het veranderen van mijn overtuiging hierover heb ik ontspannen en blij aanwezig kunnen zijn op zijn diploma uitreiking. Het was een succeservaring voor mij.
De kernovertuigingenbalans voor mijn zoon heeft ervoor gezorgd dat hij nu ook steeds meer in zijn kracht komt te staan en voor zichzelf aan het uitzoeken is hoe hij in het leven wil staan.

Fredie (begeleid bij relatieproblemen en vergroten van zelfvertrouwen)

    Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

    Pin It on Pinterest