Ervaringen Ontstress Coaching met PSYCH-K

Ervaringen / anderen over Else

ERVARINGEN / ANDEREN OVER ELSE:

Ik merk nu na een paar sessies met Else dat ik zonder in een emotie te schieten kan praten over mijn jeugd met anderen.

Paul Jan

Ik heb een aantal sessies van Else ontvangen omdat ik me overbelast voelde. Tijdens de 1 ste sessie voelde ik al veel minder stress en na een aantal sessies voelde ik me steeds meer ontspannen en zelfverzekerd worden. Ik let nu beter op mijn grenzen en kan makkelijker nee zeggen. De begeleiding door Else deed me goed. Heel respectvol en invoelend, met veel aandacht.
Tami

Het pianospelen is nu inderdaad een stuk gemakkelijker geworden. Ja ik mag nu fouten maken!

Paul Jan

Al geruime tijd ga ik plezier naar Else Diependaal en telkens weer kom ik er weg met een hernieuwd gevoel van weer mijn eigen sores aankunnen. Dat geeft ongelooflijk veel voldoening!
Else stelt je erg op je gemak, ziet en benoemt altijd de kansen als ik zelf weer eens blijf hangen in negatieve ervaringen. Ze laat me steeds weer ervaren dat ik zelf bij machte ben oplossingen te verzinnen en weet me op het spoor te zetten die heel concreet in acties om te zetten.
Kortom, ze is kundig met een sterk luisterend oor,  empathisch en ze stelt me zelf in staat de regie over mijn leven op te pakken. Haar opgewekte karakter en positieve levensinstelling stimuleren daarbij enorm!
Marius

Een aantal keer heb ik een sessie bij Else gedaan. Het heeft mij ontspanning opgeleverd in de situaties waar ik stress ondervond. Dit speelde voornamelijk in mijn werksituatie. Samen hebben we gekeken welke overtuigingen me in de weg zaten. En vervolgens hebben we ze getest en omgezet. Else werkt rustig, ontspannen, kundig en vlot.
Ik kwam bij haar vanwege stress in de werksituatie en het was fijn om te merken dat de behandeling ook doorwerkte in mijn privéleven. Bepaalde overtuigingen speelden daar ook een rol, en daar ontstond ook meer ontspanning. Dank je Else!
Willy

Ik heb gewerkt aan het thema ‘voortrekken’. Dat speelde bij mij als de kleinkinderen er waren. Ik was bang dat ik door aan één kind aandacht te geven de anderen zich achtergesteld zouden kunnen voelen.
Door er aan te werken met Else is het eigenlijk geen issue meer. Ik geef de kinderen aandacht vanuit mijn hart als ik dat zo voel. En ben er niet meer mee bezig of ik de één voortrek of de ander. Wonderlijk en heel fijn!

Willy

In het heden merk ik vooral meer rust in mijn lijf. Mijn rechterschouder voelt goed.  Ik beweeg mij waarschijnlijk minder vaak met  opgetrokken schouders. De overtuiging: ik ben goed genoeg zal op onbewust niveau waarschijnlijk vaker voorbij komen dan dat ik zelf in de gaten heb:)) Heel erg fijn!!

Anoniem

Dag Else,
We zijn veertien dagen verder en hier mijn bericht hoe het gaat:
Ik mag iets krijgen zonder dat ik er iets voor doe“. Deze werkt als een tierelier! De afgelopen twee weken heb ik van meerdere mensen geld gekregen en ik voel helemaal dat ik het kan ontvangen, zonder énige moeite.
De ingeprogrammeerde glimlach als iemand reageert op mijn oproep werkt ook. Het maakt me ook echt niks uit welk bedrag de mensen aan me geven en ook niet als iemand er toch iets voor terug wil. Heerlijk.
“Ik behaal mijn doel”. Die overtuiging zit er ook lekker in. Het geeft me veel rust. Het voelt heel vrij. En inderdaad moet ik iedere keer glimlachen als ik een reactie krijg.
Ik mag geld hebben” Ik had nogal een hoog bedrag op mijn rekening gevisualiseerd. Haha dat staat er ‘nog’ niet op. Wat ik wel merk is dat er uit onverwachte bronnen geld naar me toe stroomt. Ik krijg een deel terug van de gemeente van de Onroerend Zaak Belasting over 2015! Mijn vader was in een royale bui en gaf me een geldbedrag in een enveloppe.
Ik ben trots op mijn resultaten en verdien mijn beloning” Deze overtuiging is nog toekomstgericht. Ik maak wel steeds meer contact met het gevoel dat ik het waard ben om een goede beloning te ontvangen.

Wubbe

Met Else heb ik gewerkt aan de overtuiging dat ‘Ik kan bereiken wat ik wil‘. Ik had geen idee dat deze overtuiging zo veel impact had op mijn leven. Dat merk ik eigenlijk nu pas, nu de overtuiging wel steunend is. Ik maakte altijd veel plannen, maar werkte ze nauwelijks uit. Ik merk dat ik me nu goed voel bij de plannen die ik maak en ze vervolgens ook uitvoer!

Karel

Ik heb Else leren kennen als een zeer invoelende en prettige coach. Zij laat je veel ruimte om samen te onderzoeken wat je vraagstuk is waarbij ze haar creativiteit en achtergrond inzet om bij de kern te komen. Dat doet zij door goed contact te houden en naast je te blijven staan. Ik heb dat als verhelderend en zeer prettig ervaren.

Hans

Het belangrijkste wat ik heb mogen ervaren is dat Else, mijn aanvankelijke scepsis ten spijt, in staat is gebleken m.b.v. PSYCH-K® onderbewuste overtuigingen bij mij naar boven te halen en meer dan dat, eraan heeft bijgedragen dat ik vastgeroeste patronen kritisch ben gaan observeren.
Ik bleek in staat gedachten/gevoelens over mijn stukgelopen relatie met de moeder van mijn kinderen anders te gaan bekijken. En wonder-boven-wonder na een paar maanden ontdooide de verstandhouding met mijn ex naar een niveau waar constructieve samenwerking weer mogelijk werd. Dit na een jarenlange uiterst moeizame relatie.
PSYCH-K®, en Else in het bijzonder, zijn eraan schatplichtig dat onoplosbare problemen werkbaar bleken te zijn en ikzelf met veel meer ontspanning van binnen in het leven sta. Lees hier meer.

Marius

Else is heel betrokken en stelt je goed op je gemak. Haar praktijkruimte is prettig en rustig. Else denkt goed met je mee en gaat naast je staan om belemmerende overtuigingen aan te pakken.
We hebben een balans voor de toekomst opgemaakt, met werkgebieden. Dit heeft me opgeleverd dat ik opnieuw weer stappen heb gezet om uit de put te komen.

Petra

De relatiebalans met mijn partner heeft ervoor gezorgd dat onze relatie meer in balans is gekomen, wat meer harmonie geeft.
Mijn kernovertuigingenbalans heeft ertoe bij gedragen dat ik mij meer in mijn kracht voel staan en mij minder druk over de toekomst maak. Ik kan meer doelgericht gefocused zijn op wat belangrijk voor mij is en meer berusten in wat er om mij heen gebeurt.
Ik was erg gespannen over de diploma-uitreiking van mijn zoon en na het veranderen van mijn overtuiging hierover heb ik ontspannen en blij aanwezig kunnen zijn op zijn diploma uitreiking. Het was een succeservaring voor mij.
De kernovertuigingenbalans voor mijn zoon heeft ervoor gezorgd dat hij nu ook steeds meer in zijn kracht komt te staan en voor zichzelf aan het uitzoeken is hoe hij in het leven wil staan.

Fredie

Pin It on Pinterest

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.