Jezelf Ontstressen en Mind Reset

Ervaringen met jezelf herprogrammeren met PSYCH-K® , LIVE THE CONNECTION® en Refreshing Beliefs Method

ERVARINGEN / ANDEREN OVER ELSE:

‘Hi Else, Ik wil graag even aan je laten weten dat de ontstress-tool heel erg fijn is. Ik gebruik hem nu 3x per dag en op sommige momenten denk ik: Nu heb ik echt te veel stress en paniek, dit is gewoon te veel…  Maar ook dan het lukt om toch om weer heel rustig in het hier en nu te komen. En zo snel.  Ik begin nu ook  een beetje te begrijpen wat ik doe en wat er gebeurt in mijn hoofd. Heel erg blij mee. 

Gina (e-mail de dag nadat ik haar het ABC van Ontstressen had geleerd)

“Ik wist eerlijk gezegd niet zo goed waar ik aan begon toen ik met Else contact opnam. Met haar fijne, positieve maar net zo professionele aanpak heeft ze me erg geholpen met mijn persoonlijke ontwikkeling. Dank Else en ik kan het iedereen aanraden!”
Kristiaan (gewerkt aan stress en patronen veranderen in 4 sessies)

“Het gaat goed met me. Het traject heeft zeker wat met mij gedaan. Ik wordt veel minder snel getriggerd door anderen. Voornamelijk in de relatie met mijn vriendin. Maar ook op werk en bij familie/vrienden. Momenteel zit ik in rustig vaarwater.”

Jelle (gewerkt aan stressvermindering, loslaten van angsten en verwerking van trauma's in 4 sessies)

“Er zijn tegenwoordig minder zaken die me ‘van de kook brengen’. Dus in het dagelijkse leven ga ik zeker beter. Ik heb jouw begeleiding als heel veilig en steunend ervaren en kijk er met een goed gevoel op terug. Dank daarvoor!”

Dianne (gewerkt aan stressvermindering, loslaten van angsten en verwerking van trauma's in 4 sessies)

“Ik zou nog even laten weten hoe het gaat. Ik heb het idee dat ik zeker veranderingen heb doorgemaakt, dat ik zekerder ben, meer mezelf kan zijn en mezelf uitspreek. Het ABC van Ontstressen helpt mij om te ontstressen. Ik ga dit blijven toepassen.”

Miranda (haar geleerd zichzelf te ontstressen, gewerkt aan haar zelfvertrouwen en overprikkelingsklachten in 4 sessies)

“Ik heb de laatste sessie als heel positief ervaren. Ik heb meer energie en ik maak hier ook gebruik van en ik ben mijn conditie aan het opbouwen. Verder heb ik het gevoel dat ik het leven weer beter aan kan.

Daarom wil ik het verder eerst even aan kijken hoe dit zich ontwikkelt en nog geen nieuwe afspraak maken. Bedankt voor je mooie sessies.”

Carla (haar geleerd zichzelf te ontstressen, haar basis verstevigd en gewerkt aan verschillende klachten oa door ernstige fibromyalgie in 5 sessies)

Het gaat goed met me. Ik voel me een stuk beter dan voordat we begonnen. Gezondheid is weer op peil en slapen gaat veel beter. Op dit moment ben ik met m’n gezin 3 weken op vakantie, dus dat is natuurlijk ook heel prettig 😀

Na m’n vakantie wil ik een traject in gaan plannen wat door m’n werkgever wordt betaald. Mocht ik daarna nog hulp nodig hebben, zal ik contact met je opnemen.”

Henk (hem geleerd zichzelf te ontstressen en diepere lagen van stress leren loslaten, zijn basis verstevigd en gewerkt aan versteviging van zijn zelfbeeld en eigenwaarde in 4 sessies)

“Op het moment gaat het goed met mij. Ik zit meer in mezelf en ervaar positieve veranderingen. Ik merk nog wel dat ik vele negatieve energie-sleurpers uit mijn leven moet bannen en nog meer open moet staan voor het nieuwe. Hetgeen nog wat tijd nodig heeft. Ik kijk het de komende maanden nog even aan en maak eventueel een vervolg afspraak.’

Anoniem (haar geleerd zichzelf te ontstressen, haar basis verstevigd en zelfvertrouwen versterkt in 3 sessies)

Else heeft mij veel geleerd en vaste gedragspatronen en controledwang meer leren loslaten. Dit uit zich in dat ik mij nu veel rustiger voel en niet meer zo dwangmatig aan bepaalde dingen vasthoud. Ik heb het idee dat mijn lichaam niet meer standaard in de fight or flight modus staat. Hier ben ik Else erg dankbaar voor.”

Anoniem (haar geleerd zichzelf te ontstressen en diepere blokkades gereset in 5 sessies)

‘Ik ben begonnen met de Cursus Ontstressen. Wat een eyeopener zeg!

Rilana (e-mail na aankoop van de cursus Programmeer Jezelf naar Innerlijke Rust)

Terugkoppeling na afsluiting traject na enkele maanden:

‘Het gaat goed met mij.

Ik ben mij nu enorm bewust van mijn neiging om tot actie over te gaan bij stress. Ik doe dan nog regelmatig het ontstressen, dat je mij geleerd hebt.

Het lukt mij daardoor steeds beter om in het hier en nu te leven en te verdragen hoe iets loopt.

Dat vertaalt zich concreet in meer harmonie.

Ellen (in 9 sessies gewerkt aan stresspatronen en verdragen van een persoonlijk erg stressvolle thuissituatie)

“Bij problemen na langdurige stress, kan Else haar behandelmethode heel effectief werken.

Voor mij zijn PSYCH-K® en LIVE THE CONNECTION een goede methode, omdat ik mijn trauma’s kan loslaten zonder gedetailleerd op de gebeurtenissen in te gaan.

Na elke sessie voel ik mij vrijwel direct bevrijd van een zware last.”

Marit (in 5 sessies gewerkt aan een diepere stressvolle patronen)

“Else heeft me liefdevol en zonder oordeel geholpen om stap voor stap een dieper liggend patroon van stress te ontladen.

Ook heeft ze me het ABC van ontstressen in combinatie met de spiertesten geleerd. Een oefening die je altijd en overal zelf kunt doen om zo altijd weer terug te bewegen naar ontspanning.”

Esther (in 6 sessies gewerkt aan een diepere patroon van stress en het zichzelf ontstressen geleerd)

In 3 sessies bereikt wat ik wilde bereiken waardoor ik nu ook lichamelijk veel meer rust heb.

De laatste puntjes op i zetten kan ik zelf door het ontstressen (wat ik van Else heb geleerd) zelf toe te passen.

Dank Else!’

Mirjam (in 3 sessies gewerkt aan een lichamelijke klacht, stressklachten en het ontstressen geleerd)

‘De sessies bij jou hebben best wat teweeg gebracht.

Ik merk dat ik veel meer innerlijke rust ervaar en daar ben ik echt heel blij mee.

De prikkels waar ik mee te maken heb, kan ik nu ook beter filteren. Ik laat het me allemaal minder raken en kan me er ook beter voor afsluiten.’

Inge (in 3 sessies gewerkt aan meer innerlijke rust, HSP-klachten en focus op zichzelf)

‘Dank je wel voor de fijne begeleiding in dit proces.

Ik heb er veel baat bij en vind het ook fijn om de ontstress tools te kunnen gebruiken.

Je aandacht en focus heb ik als heel waardevol ervaren!’

Laura (in 4 sessies gewerkt aan meer rust ervaren en belemmerende copingsmechanismen resetten)

‘Sorry dat ik zolang niet gereageerd heb, ik zit met een ingewikkelde situatie op het werk. Mijn casemanager heeft mij, tijdens mijn re integratie uit het team gezet, omdat ik niet goed genoeg presteerde. Juridisch is dat opmerkelijk.

Er heeft een sterke verandering in mij plaatsgevonden. Want dit zou vroeger een nachtmerrie scenario voor me zijn geweest, maar nu ik ben niet bang voor de toekomst. Sterker nog. Ik kijk uit naar de uitdaging. Ik ben hoopvol en heb het beeld dat ik een kans heb om naar een omgeving te gaan die beter bij me past.’

Kelvin (gewerkt aan stress en burnoutklachten en een mindset om goede arbeidsomstandigheden voor zichzelf te creeren)

‘Else, ik wil jou vooral bedanken voor de hulp en het inzicht dat je mij hebt gegeven over mezelf. Het helpt mij in te zien dat de wereld veel groter is dan mezelf en dat ik me vooral moet focussen op wat ik wil, wat er wel lukt en de kleine overwinningen.’

Ramon 21 jaar (in 4 sessies gewerkt aan een betere relatie met zichzelf, zelfvertrouwen en vermoeidheidsklachten)

Else Diependaal heeft mij geleerd hoe ik in 5 minuten kan ontstressen, en ze heeft me geholpen met het transformeren van diepliggende (hardnekkige) ondermijnende patronen en overtuigingen. De technieken kan ik zelf toepassen wanneer het nodig is. De sessies werken in mijn hele leven door en hebben mij innerlijke rust en levensgeluk gegeven. De technieken werken snel en blijvend, en Else is een heel fijn mens om mee te werken. Dit gun ik iedereen!

Rozemarie, gewerkt aan ontstressen en belemmerende patronen

Ik heb inmiddels iemand ontmoet, die geheel voldoet aan mijn doelen. Een hele leuke, lieve, aardige, open, gevoelige (en nog heel veel meer) man. We zijn erg gek op elkaar en het is geheel wederzijds en wederkerig.

Vrouw 55 jaar, gewerkt aan belemmerende overtuigingen als het gaat om relatie met mannen

Sinds ik bij jou ben langs geweest heb ik het gevoel dat ik anders in het leven sta. Alsof er een filter is wat situaties en gevoelens sneller kan relativeren en van me kan af zetten als het niet persoonlijk over mij gaat. Het leven voelt lichter.

Jamie

Else is een heel prettig persoon. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Met wat humor tussendoor hing er in de sessies een prettige en ontspannen sfeer. Ze heeft me goed geholpen en voldoende handvatten gegeven om ook hierna zelfstandig verder te gaan. Heel erg bedankt voor je hulp, Else!
Manon (gewerkt aan angstklachten en zelfvertrouwen vergroten)

Wat betreft het primaire doel dat we gesteld hadden (zelfverzekerd voelen) heb ik inmiddels wel hele stappen gemaakt. Met het resultaat dat ik nu behaald heb, zou ik die denk ik zelfs af kunnen afvinken. Ik denk dat ik daar inmiddels sterk genoeg in sta om de rest zelf te doen. Dat is fijn om te merken!
Vrouw 31 jaar (8 sessies - gewerkt aan prenatale blokkades die haar zelfvertrouwen ondermijnden)

Graag zou ik de volgende afspraak willen cancelen. Ik merk dat de issues die ik had in grote mate zijn opgelost. Inmiddels zo goed dat ik me echt kan focussen op de techniek van het traden zelf ipv met mijn emoties. Ik denk dat ik voor nu zo door kan.
Edward (6 sessies - gewerkt aan stressreacties en positieve mindset bij het traden)

Door met Else te werken zijn veel van mijn HSP-klachten verdwenen. Het waren klachten waarvan ik niet eens doorhad dat het klachten waren. Ik dacht dat het gewoon was wie ik was. En dat het bij mij hoorde. Of in ieder geval bij HSP zijn. Niets bleek minder waar.

Ik voel me zo anders nu, zoveel vrijer, rustiger en meer ontspannen. Kortom, ik ervaar het leven heel anders nu. Zoveel prettiger!

Na jarenlang CVS/ME is dat nu ook volledig verdwenen. Ik heb me sinds mijn 12e niet meer zo goed gevoeld!

Ik kan het iedereen van harte aanraden!

(Meer over dit begeleidingstraject kun je lezen in dit blog)

Jikke (traject om aan HSP-klachten en vermoeidheidsklachten te werken)

Else heeft mee erg geholpen om van mijn negatieve gedachten af te komen. Ik zit nu lekker in mijn vel en voel meer geluk. De sessies bij Else hebben me erg geholpen.
Johnny (12 sessies, gewerkt aan ontstressen en positieve gedachten & gevoelens)

Met Else heb ik in een aantal sessies gewerkt aan het doorbreken van belemmerende patronen. Erg blij ben ik met het resultaat. Ik ben meer in staat om uit mijn hoofd en gecentreerd te blijven. Daardoor zie ik steeds meer mogelijkheden in datgene wat het leven mij biedt. Het geeft me veel energie en vertrouwen. Bijna dagelijks pas ik het ABC van Ontstressen met spiertesten toe. Dit is een handige en laagdrempelige techniek die je in staat stelt om jezelf eenvoudig te resetten. Ik heb dit traject met Else als prettig en professioneel ervaren en beveel haar van harte aan.
Erwin (5 sessies, gewerkt aan belemmerende patronen en zichzelf ontstressen geleerd)

Met de liefdevolle hulp van Else is het leven een stuk makkelijker geworden. Angsten en onzekerheid zijn aangepakt en als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik pak dingen veel makkelijker aan en op, waarbij onzekerheid geen deel meer van is. In mooie gesprekken komen allerlei vraagstukken aan het licht en worden aangepakt en opgelost. Else is een heel fijn mens, waarbij het niet moeilijk is om je soms lastige verhaal te kunnen vertellen. Er wordt geduldig geluisterd en zeer adequaat gehandeld. Een paar sessies bij Else is een verrijking voor je leven. Bedankt Else. 
Marco (11 sessies, vanwege eerdere depressie en recente burnout gewerkt aan innerlijke rust, zelfliefde en met meer blijheid in het leven staan)

Ik voel me vrij en opgelucht. Ik zet alle focus nu op het laten groeien van de groep.

Ik ben zeer enthousiast over onze sessies en heb vol vertrouwen. Voelt heeeeel anders dan daarvoor maar rustig. Stabiel. Is niet uit te leggen.

Een aantal mensen zullen je nog gaan bezoeken en dat zullen er wel meer worden. Magisch.

Ik ben dankbaar!

William (gewerkt aan een overvloed-mindset o.a. bij het uitbouwen van zijn bedrijf, terugkoppeling na 4 sessies)

Het gaat best wel goed met me. Ik heb niet echt last meer van de vroegere overtuigingen en laat dingen die stress veroorzaken makkelijker los. Uiteraard vormen zich altijd weer nieuwe triggers, maar ik denk dat ik zo voldoende handvaten heb om er mee aan de slag te kunnen gaan.
Anouk (begeleid bij stressklachten en belemmerende patronen, terugkoppeling en afronding na 4 sessies)

Sinds het veranderen van mijn basisovertuigingen ervaar ik rust en blijheid met mezelf. Bij vervelende zaken vlucht ik minder in de wanhoop. Ik kan zaken nu beter zien zoals ze zijn en ga er niet meteen vanuit dat dat het ergste is.
Suzan (begeleid bij stressklachten, terugkoppeling na verandering van basisovertuigingen)

Het mezelf ontstressen vond ik vanaf het allereerste begin erg fijn en verrassend effectief. Items waarmee ik jarenlang had rondgelopen was ik in 5 minuten kwijt. Hierdoor is er direct veel meer innerlijke rust gekomen. Ik pas het nog dagelijks toe en ik merk dat het daardoor ook steeds sterker wordt geïntegreerd in mijn leven. Er is een wonderlijke flow op gang gekomen die heel lang gestagneerd is geweest. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze methode heb mogen leren toepassen.

Petra (begeleid bij herstel van gezondheid vanwege uitgezaaide kanker, 3 sessies)

Het ontstressen heb ik tot nu elke dag gedaan sinds ik bij je ben geweest. Ik was iets sceptisch na alles wat ik al heb geprobeerd. Maar ik voel de verandering. Ik ben er eigenlijk een beetje versteld van.
Cindy (leren ontstressen van angst en dwanggedachten, terugkoppeling na 1e sessie)

Bedankt voor de prettige begeleiding bij het herprogrammeren van mijn onderbewuste! Bij alles wat ik toepaste voor lichaam en geest, was dit nog de ontbrekende schakel. Het heeft mijn leven echt verrijkt en in een flow gebracht. Dank je wel!
Petra (begeleid bij herstel van gezondheid vanwege uitgezaaide kanker, na 3 sessies)

Else heeft m’n leven ontzettend positief veranderd!
Geen last meer van stress, mijn vermoeidheid is verminderd en er kon met alles waar ik in het leven tegenaan liep gewerkt worden.
Door mijn positieve resultaten is m’n familie zelfs ook geïnspireerd geraakt om ook naar Else te gaan. Ik kan het iedereen aanraden!
Jikke (begeleid bij herstel van HSP en chronische vermoeidheid)

Het meest waardevol in de begeleiding van Else is voor mij geweest dat ik veranderd ben in een open mens. Ik kan met liefde andere mensen nu ontmoeten. Ik heb mezelf programmeren als een wonder ervaren. Ik had na al de therapieën die ik in mijn leven had gedaan, niet de verwachting dat ik nog zoveel kon veranderen.
Paul-Jan (begeleid bij stress -en gezondheidsklachten, 10 sessies)

Man van 73 jaar

De begeleiding van Else heb ik als deskundig ervaren en gaf mij een veilig gevoel. Mijn doel was mijn angsten helder te krijgen en mijn oude blijmoedigheid weer te bereiken en vast te houden. Daar is zeker een behoorlijke vooruitgang in bereikt. Het door Else aan mij geleerde proces om zelf mijn angsten en stress los te laten, ervaar ik als een heel fijn stuk gereedschap om ook op fysiek niveau zelf aan mijn probleem te werken.
Magda (begeleid bij angstklachten, 3 sessies)

Door Else haar uitleg en enthousiasme heb ik geen enkel moment getwijfeld over het mezelf herprogrammeren. Ik ben ik er vol voor gegaan met echt een super goed resultaat!
Vooral het verstevigen van mijn basis heeft denk ik voor mij ruimte gegeven voor alles wat ik thuis ben gaan doen met het zelf stress loslaten.
Ik ben zo enthousiast geraakt dat ik mijzelf verder wil verdiepen in mezelf herprogrammeren.
Hester (begeleid bij verstevigen van haar zelfvertrouwen, 4 sessies)

Dank je wel voor je berichtje. Tijd gaat snel inderdaad. Dat is een goed teken in dit geval. Ik voel me na onze laatste sessie eigenlijk constant stabiel energiek.

Vrienden van mij schreven me gister: “We voelen allebei dat je aanwezigheid nu sterker is dan voorheen, je bent er echt en dat voelt heel verbonden!”

Professioneel heb ik een wonderlijk goede start van 2019 meegemaakt. Ik dacht in december “vanaf januari ga ik weer rustig opbouwen”. Op 2 januari kreeg ik een appje “ben je beschikbaar voor een opdracht?” 2 januari, niet te geloven. En nog mooier: het past perfect in mijn vernieuwde koers! De beste start die ik had kunnen bedenken!

Verder merk ik dat ik uit mijn cocon ben gekropen, meer zelf regie neem, wat brutaler lijkt wel dan voorheen, of zelfbewust hoe noem je dat. Ik heb mijn koers dan ook bijgesteld zoals ik je vertelde, en het gaat makkelijker dan ik dacht.

Dank je wel voor de bijzondere therapie!

Baukje (begeleid bij burnout klachten)

Ik merk nu na een paar sessies met Else dat ik zonder in een emotie te schieten kan praten over mijn jeugd met anderen.
Paul Jan (begeleid bij stress -en gezondheidsklachten)

Ik heb een aantal sessies van Else ontvangen omdat ik me overbelast voelde. Tijdens de 1 ste sessie voelde ik al veel minder stress en na een aantal sessies voelde ik me steeds meer ontspannen en zelfverzekerd worden. Ik let nu beter op mijn grenzen en kan makkelijker nee zeggen. De begeleiding door Else deed me goed. Heel respectvol en invoelend, met veel aandacht.
Tami (begeleid bij stressklachten en vergroten van zelfvertrouwen)

Het pianospelen is nu inderdaad een stuk gemakkelijker geworden. Ja ik mag nu fouten maken!
Paul Jan (begeleid bij stress -en gezondheidsklachten)

Al geruime tijd ga ik plezier naar Else Diependaal en telkens weer kom ik er weg met een hernieuwd gevoel van weer mijn eigen sores aankunnen. Dat geeft ongelooflijk veel voldoening!
Else stelt je erg op je gemak, ziet en benoemt altijd de kansen als ik zelf weer eens blijf hangen in negatieve ervaringen. Ze laat me steeds weer ervaren dat ik zelf bij machte ben oplossingen te verzinnen en weet me op het spoor te zetten die heel concreet in acties om te zetten.
Kortom, ze is kundig met een sterk luisterend oor,  empathisch en ze stelt me zelf in staat de regie over mijn leven op te pakken. Haar opgewekte karakter en positieve levensinstelling stimuleren daarbij enorm!
Marius (begeleid bij stressklachten en herstel van NAH)

Een aantal keer heb ik een sessie bij Else gedaan. Het heeft mij ontspanning opgeleverd in de situaties waar ik stress ondervond. Dit speelde voornamelijk in mijn werksituatie. Samen hebben we gekeken welke overtuigingen me in de weg zaten. En vervolgens hebben we ze getest en omgezet. Else werkt rustig, ontspannen, kundig en vlot.
Ik kwam bij haar vanwege stress in de werksituatie en het was fijn om te merken dat de behandeling ook doorwerkte in mijn privéleven. Bepaalde overtuigingen speelden daar ook een rol, en daar ontstond ook meer ontspanning. Dank je Else!
Willy (begeleid bij stressklachten en belemmerende patronen)

Ik heb gewerkt aan het thema ‘voortrekken’. Dat speelde bij mij als de kleinkinderen er waren. Ik was bang dat ik door aan één kind aandacht te geven de anderen zich achtergesteld zouden kunnen voelen.
Door er aan te werken met Else is het eigenlijk geen issue meer. Ik geef de kinderen aandacht vanuit mijn hart als ik dat zo voel. En ben er niet meer mee bezig of ik de één voortrek of de ander. Wonderlijk en heel fijn!
Willy (begeleid bij stressklachten en belemmerende patronen)

In het heden merk ik vooral meer rust in mijn lijf. Mijn rechterschouder voelt goed.  Ik beweeg mij waarschijnlijk minder vaak met  opgetrokken schouders. De overtuiging: ik ben goed genoeg zal op onbewust niveau waarschijnlijk vaker voorbij komen dan dat ik zelf in de gaten heb:)) Heel erg fijn!!
Anoniem (begeleid bij belemmerende patronen)

Ik heb Else leren kennen als een zeer invoelende en prettige coach. Zij laat je veel ruimte om samen te onderzoeken wat je vraagstuk is waarbij ze haar creativiteit en achtergrond inzet om bij de kern te komen. Dat doet zij door goed contact te houden en naast je te blijven staan. Ik heb dat als verhelderend en zeer prettig ervaren.
Hans (begeleid bij belemmerende patronen)

Dag Else,
We zijn veertien dagen verder en hier mijn bericht hoe het gaat:
Ik mag iets krijgen zonder dat ik er iets voor doe“. Deze werkt als een tierelier! De afgelopen twee weken heb ik van meerdere mensen geld gekregen en ik voel helemaal dat ik het kan ontvangen, zonder énige moeite.
De ingeprogrammeerde glimlach als iemand reageert op mijn oproep werkt ook. Het maakt me ook echt niks uit welk bedrag de mensen aan me geven en ook niet als iemand er toch iets voor terug wil. Heerlijk.
“Ik behaal mijn doel”. Die overtuiging zit er ook lekker in. Het geeft me veel rust. Het voelt heel vrij. En inderdaad moet ik iedere keer glimlachen als ik een reactie krijg.
Ik mag geld hebben” Ik had nogal een hoog bedrag op mijn rekening gevisualiseerd. Haha dat staat er ‘nog’ niet op. Wat ik wel merk is dat er uit onverwachte bronnen geld naar me toe stroomt. Ik krijg een deel terug van de gemeente van de Onroerend Zaak Belasting over 2015! Mijn vader was in een royale bui en gaf me een geldbedrag in een enveloppe.
Ik ben trots op mijn resultaten en verdien mijn beloning” Deze overtuiging is nog toekomstgericht. Ik maak wel steeds meer contact met het gevoel dat ik het waard ben om een goede beloning te ontvangen.
Wubbe (begeleid bij het behalen van zijn doel om voldoende geld in te zamelen)

Met Else heb ik gewerkt aan de overtuiging dat ‘Ik kan bereiken wat ik wil‘. Ik had geen idee dat deze overtuiging zo veel impact had op mijn leven. Dat merk ik eigenlijk nu pas, nu de overtuiging wel steunend is. Ik maakte altijd veel plannen, maar werkte ze nauwelijks uit. Ik merk dat ik me nu goed voel bij de plannen die ik maak en ze vervolgens ook uitvoer!
Karel (begeleid bij vergroten van zelfvertrouwen)

Het belangrijkste wat ik heb mogen ervaren is dat Else, mijn aanvankelijke scepsis ten spijt, in staat is gebleken m.b.v. PSYCH-K® onderbewuste overtuigingen bij mij naar boven te halen en meer dan dat, eraan heeft bijgedragen dat ik vastgeroeste patronen kritisch ben gaan observeren.
Ik bleek in staat gedachten/gevoelens over mijn stukgelopen relatie met de moeder van mijn kinderen anders te gaan bekijken. En wonder-boven-wonder na een paar maanden ontdooide de verstandhouding met mijn ex naar een niveau waar constructieve samenwerking weer mogelijk werd. Dit na een jarenlange uiterst moeizame relatie.
PSYCH-K®, en Else in het bijzonder, zijn eraan schatplichtig dat onoplosbare problemen werkbaar bleken te zijn en ikzelf met veel meer ontspanning van binnen in het leven sta. Lees hier meer.
Marius (begeleid bij relatieproblemen)

Else is heel betrokken en stelt je goed op je gemak. Haar praktijkruimte is prettig en rustig. Else denkt goed met je mee en gaat naast je staan om belemmerende overtuigingen aan te pakken.
We hebben een balans voor de toekomst opgemaakt, met werkgebieden. Dit heeft me opgeleverd dat ik opnieuw weer stappen heb gezet om uit de put te komen.
Petra (begeleid bij depressieve klachten)

Het verbindingsproces met mijn partner heeft ervoor gezorgd dat onze relatie meer in balans is gekomen, wat meer harmonie geeft.
Mijn kernovertuigingenbalans heeft ertoe bij gedragen dat ik mij meer in mijn kracht voel staan en mij minder druk over de toekomst maak. Ik kan meer doelgericht gefocused zijn op wat belangrijk voor mij is en meer berusten in wat er om mij heen gebeurt.
Ik was erg gespannen over de diploma-uitreiking van mijn zoon en na het veranderen van mijn overtuiging hierover heb ik ontspannen en blij aanwezig kunnen zijn op zijn diploma uitreiking. Het was een succeservaring voor mij.
De kernovertuigingenbalans voor mijn zoon heeft ervoor gezorgd dat hij nu ook steeds meer in zijn kracht komt te staan en voor zichzelf aan het uitzoeken is hoe hij in het leven wil staan.
Fredie (begeleid bij relatieproblemen en vergroten van zelfvertrouwen)

    Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

    Pin It on Pinterest