Vanaf 2016 begeleid ik mensen met zichzelf programmeren met Energie Psychologie Methodes. Met Energie Psychologie kun je patronen die je leven lang had in enkele minuten veranderen. Vele mensen heb ik hiermee geholpen hun doelen te bereiken door hun mindset te herprogrammeren.

In de afgelopen jaren heb ik op basis van mijn ervaring een werkwijze ontwikkeld, waarmee mensen doorgaans in 4 sessies veel stress-gevende patronen resetten en grote stappen maken richting wat ze willen bereiken.

Ben je benieuwd hoe jezelf in deze 4 sessies reset?

 

Reset jezelf in 5 stappen:

1. Gratis consult over jezelf programmeren

Voorafgaand aan de eerste afspraak hebben we een eerste gratis consult / kennismakingsgesprek. Jij kunt dan vertellen waar je aan wilt werken en ik leg je hierin uit hoe ik je daarmee kan helpen. Meer over het gratis consult kun je hier lezen.

2. Doelen die je wilt bereiken:

In de eerste sessie bespreken we hoe je leven er uit ziet als je de doelen van de begeleiding bereikt. Vaak weet je wat je niet meer wilt, maar je onderbewuste heeft het nodig om helder te krijgen wat je dan wel wilt. Hiermee zorg je ervoor dat je onderbewuste je gaat ondersteunen om jouw wensen en doelen te creëren. Meer kun je hierover lezen in mijn blog: Laat jouw reticulair activatie systeem jouw wensen creëren.

3. Stressreacties en ongewenste emoties loslaten:

Veel problemen ontstaan door stressreacties. Stressreacties geven ongewenste emoties als angsten, irritaties, boosheid, verdriet en gedrag wat daar uit voortkomt. Maar ook kunnen ze vermijdings -en aanpassingsgedrag geven. Ook lichamelijke klachten kunnen ontstaan door deze stressreacties.
De eerste sessie leer ik je een procedure om de stressreacties los te laten. Hiermee krijg je een krachtige tool om zelf thuis je patronen te veranderen en aan je doelen te werken. Ik leer je in de vervolgsessies meer over hoe deze stressreacties onder je problemen herkent en hoe je deze vervolgens loslaat. Meer over hoe stressreacties ontstaan en hoe je ze loslaat, kun je in dit blog lezen.

4. Je Basis Verstevigen:

Vervolgens leg je een stevige basis waardoor je makkelijker je doelen bereikt. Hiervoor maak ik gebruik van een lijst met psychologisch sterk opgestelde overtuigingen. Deze lijst met overtuigingen in je onderbewuste ondersteunend herprogrammeren helpt je om gezonde basisimpulsen te krijgen. Hiermee vergroot je je innerlijke kracht.
Tevens ter versteviging van je basis doe je ook een proces om de relatie met jezelf te verbeteren. Dit helpt om je eigenwaarde en zelfliefde te versterken.
Het verstevigen van je Basis brengt je meer innerlijke rust en stevigheid. Deze basis ondersteunt je om het leven te creëren wat jij wilt.

5. Je Doelovertuigingen activeren in je onderbewuste:

Op basis van de doelen die je wilt bereiken gaan we samen op zoek naar de overtuigingen, waarin je moet geloven om deze doelen te bereiken. Vervolgens activeer je deze overtuigingen in je onderbewuste.
Door te zorgen dat deze doelovertuigingen ondersteunend in je onderbewuste zijn maak je de weg vrij om je doelen te bereiken.

 

Reset jezelf naar gezonde en effectieve patronen

Je reset jezelf zo naar gezonde en effectieve patronen in 4 sessies. Veel mensen bereiken hier al geheel of grotendeels hun doelen mee.
Ben je geïnteresseerd in jezelf resetten in 4 sessies? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Mijn sessies worden gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende zorgverzekeringen.
Zoek hier jouw vergoeding op.

Ik maak gebruik van AVG-proof beeldbellen van Microsoft Teams. Sessies op 1,5 meter afstand in mijn praktijkruimte in Hilversum zijn echter ook mogelijk.

Wil je eerst meer lezen over jezelf programmeren met de energie psychologie methodes die ik gebruik?
Schrijf je in voor mijn nieuws en updates en mijn ebook hierover wordt je als welkom gratis toegestuurd.

 

Else Diependaal is PSYCH-K® Gezondheid & Welzijns Facilitator en Professionele LIVE THE CONNECTION® Coach

Ze is gespecialiseerd op onderbewuste programmeringen te veranderen.
Zo kun jij op snelle en effectieve wijze je stressniveau verminderen en de mindset ontwikkelen, waarmee jij het leven creëert dat jij wilt!

Veel zorgverzekeringen vergoeden haar sessies uit de aanvullende zorgverzekering.

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This