Traject Doorbreken van LIVE THE CONNECTION (LTC) begint steeds bekender te worden.
In mijn gratis en vrijblijvende kennismakingsconsult krijg ik steeds vaker de vraag wat het verschil is met mijn begeleiding.

In dit blog leg ik uit wat Traject Doorbreken is, wat het verschil is met mijn begeleiding, welke opties er nog meer zijn om aan jouw problemen te werken en geef ik je kortingscodes.

 

Wat is Traject Doorbreken?

Traject Doorbreken is een traject dat de energie psychologie methode LIVE THE CONNECTION ontwikkeld heeft. Het is een intensief traject van 11 maanden, waarin je je verleden en trauma opruimt. Personen die veel meegemaakt hebben en daar nog steeds veel gevolgen van ervaren in hun leven qua emotioneel welzijn, maar ook vaak lichamelijke klachten en ziekten kunnen met dit traject deze gevolgen doorbreken.

Tijdens het Traject Doorbreken ga je aan alle workshops van LIVE THE CONNECTION deelnemen. Je leert in deze workshops alle processen van LIVE THE CONNECTION, waarmee je je belemmerende onderbewuste programmaties, ook wel conditioneringen genoemd, zelf gaat vervangen door gezonde kracht en rustgevende programmaties in je brein.

De zes vervolgworkshops, na het leren jezelf ontstressen en de Kern, bevatten veel tools die je op jezelf gaat toepassen. Dit doe je al in de 2 tot 3-daagse workshops en vervolgens wissel je wekelijks per Zoom met iemand uit. Dit is een persoon, die ook deelneemt aan het Traject Doorbreken. Je begeleidt elkaar met de processen. Op de wekelijkse avonden is er een begeleider van LIVE THE CONNECTION beschikbaar voor vragen. Ook zijn er nog avonden met de instructeur van de workshops (Marine Riemslagh), waar je extra vragen kunt stellen over de processen.

Je leert in de workshops van Traject Doorbreken:

  • Stress en oude triggers (ook trauma) tot rust brengen: je leert je emotionele brein (je amygdala) tot rust brengen
  • Overtuigingspatronen leren opsporen en vervangen door overtuigingspatronen die je wel wilt
  • De stress in relaties doorbreken
  • Familiale belastingen doorbreken: familiepatronen, oude belastingen uit je familiestamboom opschonen, belastingen die jou vastgezet of verstrikt in gedrag of situaties in je leven hebben doorbreken, ongezonde loyaliteiten aan je familie doorbreken
  • Je communicatie verbeteren: gezonde patronen ontwikkelen qua communicatie verbaal en non-verbaal
  • Zelfsabotage doorbreken: oude overlevingspatronen die je niet meer dienen vervangen door gezonde patronen
  • Onbestemd verdriet, verlies en gemis: prenatale belastingen diepgaand doorbreken (eventueel ook vanuit eerdere incarnaties)
  • Grensoverschrijding: veel mensen maken in hun jonge jeugd verwaarlozing, moeten gaan zorgen voor ouders, machtsmisbruik als geweld (slaan) en (seksueel) misbruik mee. Dit geeft diepe onderbewuste programmeringen die je leert doorbreken. Hierdoor worden jouw grenzen beter gerespecteerd en kun je zelf je grenzen beter aangeven.
  • Gezondheid: stress en stressvolle patronen wordt steeds meer duidelijk hebben zeer veel invloed op ons lichamelijke gezondheid. Maar ook leefstijl kan veel invloed hebben. Daarnaast leer je processen om te werken aan je primaire (baby) reflexen, intoleranties, allergieën, intoxicaties wegnemen, lichaamssystemen, virussen en organen tot rust brengen.

Onderaan dit blog tref je een kortingscode voor Traject Doorbreken.

Wat is het verschil met mijn begeleiding?

Ik ben professioneel opgeleid therapeut en coach, die zich heeft gespecialiseerd op onderbewuste programmeringen opsporen en herprogrammeren met energie psychologie methoden. Door mijn vooropleiding als psychosociaal therapeut en aansluiting bij de beroepsvereniging LVPW, ben ik geregistreerd register therapeut bij de RBCZ. Door deze registratie wordt mijn begeleiding ook vergoed uit de aanvullende zorgverzekering uit het budget alternatieve geneeswijzen, psychosociale begeleiding. Hier kun je jouw vergoeding per sessie/dag opzoeken.

Tijdens mijn begeleidingssessies stel ik beschikbaar mijn kennis en ervaring over hoe het onderbewuste werkt, begeleid ik je ook met aanvullende processen om je onderbewuste te herprogrammeren van PSYCH-K® en Refreshing Beliefs Method. Eventueel gebruik ik ook andere therapeutische methodieken waar ik in ben opgeleid (zoals EMDR). Maar in de sessies maak ik vooral erg veel gebruik van de bovengenoemde processen van LIVE THE CONNECTION, omdat deze vaak dieper, veiliger en sneller werken.

Natuurlijk gebruik ik in de begeleiding ook mijn kennis en ervaring over psychosociale problematiek vanuit mijn vooropleidingen en de bijscholingen die ik volg. Als registertherapeut ben ik namelijk jaarlijks verplicht om mij bij te scholen op psychosociale problematiek.

Stress en trauma is vaak het grootste probleem waar mensen mee te maken hebben bij psychosociale problematiek, maar ook bij gezondheidsproblemen. Daarom leer ik ook praktisch al mijn cliënten zichzelf te ontstressen met LIVE THE CONNECTION. Je leert hoe je zelf je emotionele brein (amygdala) tot rust brengt en ook de onderliggende oude triggers (ook trauma) zelf tot rust kunt brengen. Je krijgt hiermee als het ware je eigen EMDR 3.0.

Met mij werk je in de begeleidingssessies doelgericht aan je problemen en doelen, die je stelt. Ik begeleid je door alle processen heen, die hiervoor nodig zijn. Je hoeft alle processen dus niet zelf te leren en te begrijpen. Als therapeut/coach begeleid en bewaak ik jouw proces/vooruitgang door regelmatig met je te evalueren. Ik maak ook standaard een kort verslag dat ik met je deel. Zo blijf je zelf ook overzicht houden van waar je aan werkt, welke processen je gedaan hebt en wat uit de evaluaties komt.

In de begeleiding pas ik alleen die processen toe, die nodig zijn voor jouw problemen en de doelen die je stelt voor de begeleiding en die weer uit evaluaties komen. Mochten we toch vastlopen, dan kan ik ook hulp vragen in mijn intervisiegroep (gespecialiseerd op LIVE THE CONNECTION en PSYCH-K) of in de maandelijkse supervisiegroep bij Marina Riemslagh, de ontwikkelaarster van LIVE THE CONNECTION. Jouw probleem inbrengen doe ik alleen, nadat ik dit met jou heb afgesproken. Het inbrengen van jouw probleem gebeurt dan anoniem.

Wanneer je al de workshops van LIVE THE CONNECTION zelf gaat volgen in Traject Doorbreken leer je zelf de processen toepassen. Je zult dus zelf alle processen moeten leren begrijpen en toepassen op jezelf. Maar ook zul je zelf deze doelgerichtheid moeten geven aan de processen die je op jezelf toepast. Ook zul je zelf je eigen proces/vooruitgang dus moeten begeleiden en bewaken.

Mijn ervaring is ook dat lang niet alle processen uit de vervolgworkshops van LIVE THE CONNECTION voor een probleem of doel van de begeleiding nodig zijn. Bij heftige problematiek zijn meestal niet meer dan 10 sessies nodig. Dit komt doordat deze processen zo krachtig, snel en effectief werken.

In mijn begeleiding maak ik ook gebruik van versnelde processen, die je leert in de laatste workshop gezondheid van LIVE THE CONNECTION. Hierdoor kunnen we in de sessies nog sneller aan je problematiek of doel werken.

Andere opties om aan je problemen te werken

Optie 1 Jezelf leren ontstressen

Zoals ik al hierboven aangaf, is mijn ervaring dat mensen zeer veel hebben aan het leren van zichzelf ontstressen. Dit is een erg eenvoudig proces, dat snel is te leren op jezelf toe te passen. Vele psychosociale problemen zijn al op te lossen door jezelf te leren ontstressen. Op mijn pagina reviews kun je herhaaldelijk lezen hoe blij mensen zijn met het zelf kunnen ontstressen. Je leert met dit proces jezelf weer tot rust brengen binnen enkele minuten.

Je kunt met het ontstressen zelf werken aan angsten, trauma’s, wanhoop, stressgevoelens over situaties, verdriet, irritaties, boosheid, lichamelijke spanningen, depressieve gevoelens en nog veel meer.

Het ontstressen kun je leren in een begeleidingssessie met mij, in mijn online BASIS Cursus Ontstressen, ook is mogelijk een Cursus Ontstressen UITGEBREID met een begeleidingssessie waarin ik je meer leer, en in een groepsworkshop van een LIVE THE CONNECTION Ontstress Teacher.

Ook bied ik een vervolgcursus aan, waarmee je diepere lagen van stress in je onderbewuste kunt opsporen onder een probleem, stressvol gevoel (als wanhoop en depressie) of een doel wat je wilt bereiken (zoals je weer rustig en blij voelen). Meer schrijf ik over wat mogelijk is met deze vervolgcursus in dit blog. Hieronder vind je hier ook een tijdelijke kortingscode voor deze vervolgcursus.

Optie 2 Jezelf leren ontstressen gecombineerd met 4 begeleidingssessies

Als je veel stress en emoties hebt, maar ook veel belemmerende patronen en slechte gewoonten hebt, kan het ook een optie zijn om aan te kopen mijn Cursus Ontstressen EXTRA UITGEBREID met 4 begeleidingssessies. In plaats van 89 Euro betaal je dan 19 Euro voor de cursus bovenop de prijs voor de begeleidingssessies. Extra zijn dan ook in deze extra 19 Euro inbegrepen 2x E-mailcoaching voor vragen tussen de sessies of na afloop.

In de sessies leer ik je jezelf goed te ontstressen, maar ga je tevens werken aan versteviging van je basis en belemmerende patronen. Veel mensen bereiken al heel veel met deze 4 begeleidingssessies. Meer schrijf ik hierover in dit blog.

Optie 3 Jezelf leren ontstressen, de LTC workshop de Kern volgen en extra begeleidingssessies

Heb je veel belemmerende overtuigingspatronen hebt, slechte gewoonten en veel stressvolle relaties in je leven? Dan kan het ook een optie zijn om de workshop de Kern van LIVE THE CONNECTION te gaan volgen.

Je kunt aan de Kern deelnemen, nadat je het ontstressen hebt geleerd. Hieronder geef ik ook een kortingscode voor workshop de Kern.

Hierna kun je in begeleidingssessies met mij werken aan problematiek of doelen waar je zelfstandig niet uitkomt. Mijn toegevoegde waarde is dan dat ik met je meedenk en coach hoe je hieraan zelf kunt werken. Je krijgt hiervoor huiswerk mee om zelf thuis met de processen van workshop de Kern aan jezelf te werken. In het korte verslag, dat ik maak, vind je het huiswerk terug.

Maar ook kunnen we in de sessies op zoek gaan naar de diepere blokkades die jouw stress, slechte gewoonten en patronen in stand houden. Deze diepere blokkade ga je dan in de sessies herprogrammeren met processen die je niet in workshop de Kern leert. Veelal kan dit herprogrammeren dan met versnelde processen.

Hieronder vind je een kortingscode voor workshop de Kern.

Kortingscodes:

Kortingscode Diepere Lagen van stress loslaten (geeft 20 Euro korting, geldig tot 15 oktober 2022):

DIEPERE LAAG
https://www.elsediependaal.nl/product/basis-diepere-lagen-stress/
https://www.elsediependaal.nl/product/pakket-uitgebreid-diepere-lagen-stress/

Kortingscode workshop de Kern (geeft 25 Euro korting, blijft geldig):

CORE-J4KW-NP4W
https://livetheconnection.com/workshops/kernmodule/ 

Kortingscode Traject Doorbreken (geeft 25 Euro korting, blijft geldig):

(niet in combinatie te gebruiken met een afbetalingsregeling):
ED-4577
https://trajectdoorbreken.com/

Gratis en vrijblijvend consult

Vind je het nog steeds lastig om een keuze te maken of is het verschil en opties toch nog niet duidelijk?

Voel je dan welkom om een gratis en vrijblijvend kennismakingsconsult van 30 minuten met mij aan te vragen. In mijn online agenda boekingsssysteem kun je deze zelf eenvoudig inplannen. Op korte termijn heb ik plek hiervoor.

Hier kun je jouw afspraak maken.

 

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This