De ervaring van één van mijn cliënten met het eenzijdig werken aan de relatie met zijn ex-partner en moeder van zijn kinderen:

Else toonde veel begrip voor mijn aanvankelijke scepsis en probeerde mij ook niet geforceerd te overtuigen van de verborgen kracht van PSYCH-K®. Dat is Else misschien wel ten voeten uit: niet haar gelijk (en dat van PSYCH-K®) opdringen, maar je zelf laten ervaren welke kracht er in je onderbewuste verborgen ligt!

Het belangrijkste wat ik heb mogen ervaren is dat Else, mijn aanvankelijke scepsis ten spijt, in staat is gebleken met behulp van PSYCH-K® onderbewuste overtuigingen bij mij naar boven te halen. En meer dan dat, eraan heeft bijgedragen dat ik vastgeroeste patronen kritisch ben gaan observeren. Ik bleek in staat gedachten/gevoelens over mijn stukgelopen relatie met de moeder van mijn kinderen anders te gaan bekijken. En wonder-boven-wonder na enige tijd ontdooide de relatie en verstandhouding met mijn ex naar een niveau waar constructieve samenwerking weer mogelijk werd. Dit na een jarenlange uiterst moeizame relatie sinds onze scheiding. PSYCH-K®, en Else in het bijzonder, zijn eraan schatplichtig dat onoplosbare problemen werkbaar bleken te zijn. Ik sta nu met veel meer ontspanning van binnen in het leven.

Mijns inziens zijn er geen andere methodieken die zo sterk focussen op je onderbewuste. Door je daarop te richten komen zaken naar boven die ik nooit eerder op die manier had bekeken. Het opent een nieuwe weg.

Wil jij ook een nieuwe weg in een relatie openen? Met PSYCH-K® en LIVE THE CONNECTION® is het mogelijk om eenzijdig aan een relatie te werken.
Wil je meer hierover weten?
Lees mijn pagina Relatieproblemen eenzijdig oplossen of reserveer een gratis en vrijblijvend kennismakingsconsult met mij.

Begeleidingssessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Hilversum, maar ook per beveiligd videobellen zijn sessies mogelijk.

Mijn begeleiding wordt gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende zorgverzekeringen. Zoek hier jouw vergoeding per dag op.

Lees ook:
Waarom werkt PSYCH-K® zo krachtig?
Hoe communiceer je met je onderbewuste?

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This