BRUCE LIPTON is schrijver van het boek DE BIOLOGIE VAN DE OVERTUIGING,
HOE JE GEDACHTEN JE LEVEN BEPALEN.

Een goed leesbaar boek dat ik iedereen kan aanraden!

Dr. Bruce Lipton deed uitgebreid onderzoek naar de moleculaire processen waarmee cellen informatie verwerken. Daaruit bleek dat het niet de genen zijn die ons gedrag bepalen, maar dat de genen worden aan- en uitgezet door externe factoren. Ze worden getriggerd door onze waarnemingen, onze gedachten en overtuigingen.

Onze overtuigingen, toont Bruce Lipton aan, of ze waar zijn of niet, positief of negatief, beïnvloeden de activiteit op genetisch niveau en kunnen zelfs onze genetische code veranderen. Zijn uiterst hoopvolle bevindingen worden beschouwd als een van de grote doorbraken in de nieuwe wetenschap Epigenetica.

Bruce Lipton is er een groot promotor van om ons bewustzijn zodanig te trainen dat we gezonde overtuigingen scheppen. Daarmee hebben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven. Hij zegt zelf PSYCH-K® op zichzelf toe te passen om zijn overtuigingen af te stemmen op een gezond en gelukkig leven.

Wil jij net als Bruce Lipton de sleutel tot een gezonder en gelukkiger leven? Met PSYCH-K® kun je contact maken met je onderbewuste en snel en effectief je overtuigingen onderzoeken en veranderen. Tevens is het mogelijk om in je onderbewuste stressvolle of traumatische gebeurtenissen op te sporen, die je gezondheid ondermijnen. Deze stress of trauma kan tevens snel en op een vriendelijke manier losgelaten worden.

In mijn praktijk voor Ontstress en Mindset Coaching kunnen we samen jouw situatie onderzoeken en nagaan welke blokkerende overtuigingen of stressvolle gebeurtenissen actief zijn onder jouw gezondheidsklachten. Met eenvoudige processen kunnen we de stress loslaten en herstel bevorderende overtuigingspatronen installeren. Zo kun je een gezond en gelukkig leven creëren!

Voor meer informatie over PSYCH-K® lees mijn gratis ebook.

Voor meer informatie over je onderbewuste programmeren naar gezondheid:
Werken aan je zelfgenezend vermogen bij lichamelijke klachten
Het eerste geheim van het zelfgenezend vermogen: disfuncties door stress
Het tweede geheim van het zelfgenezend vermogen: de mindset om te genezen

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This