Deze winter had ik voor het eerst sinds het herstel van mijn burn-out weer last van aanhoudende moeheid. Ik wist dat ik eind 2017 te hard gewerkt had. Het verbaasde mij dan ook niet dat ik begin januari een griep kreeg. Ik bleef maar moe en veel slapen als gevolg van deze griep. Het duurde wel zo’n 4 weken voordat ik weer fit was. Tot mijn schrik kreeg ik niet lang daarna een zeer heftige buikgriep. Hierna was ik wéér aanhoudend moe en mijn conditie was erg laag. Mijn herstel ging maar zeer langzaam. Na meer dan 4 weken begon ik me toch wat zorgen te maken. Ondanks gezond eten, voldoende slapen en langzaam mijn conditie weer opbouwen, speelde de moeheid elke avond weer flink op.

In mijn onderbewustzijn had ik al meerdere keren gezocht naar overtuigingspatronen die mijn aanhoudende moeheid in stand hielden. Ik kon echter niets vinden wat mijn herstel belemmerde. Tot ik een opname herbeluisterde van een jaarlezing die ik vorig jaar heb gedaan bij Jan Bartelsman. Ik kom al meerdere jaren bij deze bijzondere astroloog. Hij heeft al vele zaken over mijn persoonlijke ontwikkeling kunnen voorzien vanuit mijn horoscoop. De bijzonderste vind ik dat hij kon zien dat ik nog op latere leeftijd een kinderwens zou krijgen. En inderdaad ben ik op bijna 42 jarige leeftijd nog bevallen van een zoon.

Vorig jaar was ik dus bij hem voor een jaarlezing. Hij vertelde toen dat er nog een periode zou komen waarin ik in contact zou komen met oude pijnstukken uit mijn jeugd. Toen hij dit vertelde kon ik mij dit bijna niet voorstellen. Ik had al zoveel therapie achter de rug en al zoveel stress op oude situaties losgelaten met PSYCH-K®. Bovendien voelde ik me vorig jaar tijdens de lezing vol zelfvertrouwen en zat geweldig in mijn vel. Dit was nu met de aanhoudende moeheid toch wel wat minder.

Ik gebruik in mijn praktijk voor Ontstress Coaching een methode van PSYCH-K® om stressvolle oude gebeurtenissen of situaties bij een lichamelijke klacht naar boven te krijgen. Voor mijn eigen aanhoudende moeheid was ik echter nog niet op het idee gekomen om deze methode toe te passen. Het afluisteren bracht mij pas op dit idee. En inderdaad onder de vermoeidheid bleken oude pijnlijke ervaringen uit mijn vroege jeugd te zitten.

Het was heel bijzonder. Elke keer als ik weer moe was, ging ik zoeken in mijn onderbewustzijn. Er kwamen steeds weer nieuwe situaties naar boven. Ik kwam oude stress tegen zoals een angst voor mijn moeder in mijn peutertijd als zij boos op mij was. Maar ook vond ik de ontreddering die ik voelde als zij mij achterliet op de kleuterschool. En zo nog meer stressvolle oude situaties, waar ik nog niet eerder mee in contact gekomen was.

Na een paar dagen van zoeken en stress loslaten op oude situaties verdween de dagelijkse moeheid. Ik voel me weer fit en vitaal. Heerlijk is het om nu eindelijk vol energie van de lente te kunnen genieten! En als er toch weer moeheid komt, dan weet ik nu hoe ik het kan aanpakken! Even de oude situaties naar boven laten komen, de stress ervan loslaten en binnen een paar minuten is de moeheid weer weg.

Ontstress Coaching bij moeheid en andere lichamelijke klachten

Heb jij ook een aanhoudende moeheid of andere lichamelijke klacht, waarvan je niet begrijpt waarom deze niet over gaat? Met PSYCH-K® kunnen we onderzoeken over er onder deze klacht oude stress zit, die je herstel blokkeert. Meer kun je lezen op mijn pagina over lichamelijke stressklachten.
Wil je meer weten over hoe je stress loslaat met PSYCH-K®? Download dan mijn gratis Ebook.

 

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This