Aan problemen werken snel en effectief, wil jij dat ook? Hieronder 10 redenen waarom je voor begeleiding van een PSYCH-K® facilitator wilt kiezen om aan je problemen te werken en zo het leven te creëren dat je wilt.

Eèn:
Je kunt vanuit wat je niet meer wilt eenvoudig gaan zoeken naar wat je wel wilt. De blokkade die je tegenhoudt om dit te bereiken, kun je binnen enkele minuten opheffen en veranderen naar wat je wel wilt. Bijvoorbeeld “Ik ben verlegen als ik een leuke man ontmoet” naar “Ik ben ontspannen en zelfverzekerd als ik een leuke man ontmoet”.

Twee:
PSYCH-K® verandert je onderbewustzijn, die 95% van je bewustzijn beslaat en dus voor 95% je gedrag en emoties aanstuurt. Hierdoor hoef je na het doen van een PSYCH-K® balans dus niet meer zo bewust je best te doen om te veranderen en gaat de verandering gemakkelijk en automatisch. PSYCH-K® werkt daarom snel en eenvoudig.

Drie:
PSYCH-K® kun je op alle gebieden van je leven waar je stress, problemen of onvrede in ervaart toepassen. Zoals: eigenwaarde, zelfvertrouwen, opvoedingsstress, innerlijke onrust, depressie, angsten, gezondheid, trauma, verdriet/verlies, geldproblemen, (romantische) relaties, afvallen, stoppen met roken, solliciteren, concentratieproblemen etc.

Vier:
PSYCH-K® werkt met hele brein integratie. In een hele-brein-staat hebben mensen de beschikking over al hun capaciteiten van zowel de linker- als de rechter hersenhelft. Grofweg gezegd gaat de linker hersenhelft over functies als logisch nadenken met woorden en is goed in analyseren. De rechter hersenhelft denkt in beelden en hier zitten de emoties en creativiteit. Dit betekent dat je in hele-brein-staat de beschikking hebt over je volledige potentieel!

Vijf:
Je kunt met PSYCH-K® aan elke klacht of probleem werken zonder te hoeven achter halen waar de klacht vandaan komt. Terugkijken naar je jeugd is niet nodig. Met PSYCH-K® hoef je niet veel te praten en je kunt daardoor snel en effectief werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Zes:
Je kunt binnen één sessie een stevige basis ontwikkelen door je kernovertuigingen te veranderen. Kernovertuigingen zoals: Ik wil leven versus Ik wil sterven, Ik kan versus Ik kan niet, Ik hou van mezelf versus Ik haat mezelf, Het universum is een vriendelijke plek versus Het universum is een onvriendelijke plek. Dit betekent dat je door één sessie destructieve krachten in je kunt veranderen naar innerlijke kracht die je ondersteunt om het leven te creëren wat jij wilt!

Zeven:
Traumatische en andere stressvolle gebeurtenissen uit het verleden kun binnen enkele minuten zonder het te hoeven herbeleven transformeren naar innerlijke rust over de situatie. Hierdoor kun heel gemakkelijk triggers van ongewenst gedrag en emoties (angst, woede, verdriet) opheffen.

Acht:
Stress over toekomstige situaties (angsten, nervositeit, onrustige gedachten) kun je gemakkelijk opheffen.

Negen:
Met PSYCH-K® kun je naast reguliere behandelingsmethoden aan je gezondheidsklachten werken. Door je overtuigingen over je gezondheid ondersteunend te laten zijn (bv Ik ben gezond versus Ik ben ziek) kun je het zelf herstellend vermogen van je lichaam bevorderen doordat je onderbewustzijn eraan meewerkt.

Tien:
Geen enkel andere methode is zo eenvoudig en kan in zo’n korte tijd zo’n groot resultaat geven, dat bovendien blijvend is

Wil je zo snel en effectief aan je ontwikkeling of herstel werken?
Reserveer een gratis en vrijblijvend kennismakingsconsult van een half uur met mij. Hierin bespreken we hoe ik je kan begeleiden bij waar jij aan wilt werken.

Of wil je eerst meer lezen hoe je jezelf zo snel en effectief herprogrammeert?
Meld je aan voor mijn nieuws en updates en mijn gratis Ebook hierover wordt je als welkom direct toegestuurd.

Lees ook:
Waarom werkt PSYCK-K® zo krachtig?
Is jouw onderbewustzijn afgestemd op wat jij wilt?
Het onderbewuste: hoe kun je ermee communiceren?

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This