Vandaag geen stress hebben en eventuele stress transformeren in vitaliteit en vrij voluit leven, wie wil dat nu niet?

Mijn ervaring is dat PSYCH-K® mij dit gebracht heeft. Maar ik ben niet de enige. In het boek “Vandaag geen stress, met PSYCH-K®” heeft de schrijfster Marina Riemslagh ervaringen van 77 mensen beschreven. De mensen delen hun enthousiasme over deze methode en hun soms wonderlijke ervaringen.

Maar het boek biedt veel meer. Marina Riemslagh legt uit hoe onze overtuigingen ons leven bepalen. Hoe onze overtuigingen onbewust bepalen hoe we zijn en hoe we functioneren. Hoe ons onderbewustzijn ons onbewust aanstuurt met onze overtuigingen. Ze legt uit hoe we snel en krachtig met PSYCH-K® onze overtuigingen kunnen veranderen als deze ons belemmeren. Maar ook hoe stressreacties in je hersenen ontstaan. Vervolgens hoe je traumatische ervaringen, angsten en andere stressreacties snel en effectief kunt transformeren met PSYCH-K®. Maar ook hoe je met PSYCH-K® harmonie in relaties kunt brengen. En hoe je lichamelijke klachten kunt transformeren door je zelfhelend vermogen te activeren.

Het is een boek vol met getuigenissen en uitleg hoe je stress kunt transformeren in vitaliteit en vrij voluit leven. Het is voor mij een boek vol hoop en inspiratie!

Het boek “Vandaag geen stress, met PSYCH-K®”, is helaas niet meer te koop. 

Wil je gratis meer lezen over hoe jezelf programmeert met PSYCH-K®?
Schrijf je in voor mijn nieuws en updates en mijn gratis e-book hierover wordt je toegestuurd.

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This