Vanaf heden ga ik mijn begeleiding richten op Ontstress Coaching. Waarom?
Ik ben mij gaan realiseren dat dit is, waar ik goed in ben!

Ontstress Coaching in mijn dagelijks leven
In mijn dagelijks leven gebruik ik zelf PSYCH-K® om alle stress die ik ervaar aan te pakken. Ik gebruik het voor stress die ik in mijn familieleven met mijn zoon van 5 jaar en mijn partner tegenkom. Maar ook voor stress die andere mensen bij mij oproepen. Ik gebruik het in alle situaties waarin ik mij onzeker of angstig voel, onrustig ben of die mij boos of verdrietig maken. Tevens kan ik er effectief lichamelijke stressklachten mee opheffen. Voor mij is het een geweldig instrument geworden om stress mee aan te pakken!

PSYCH-K® als methode voor Ontstress Coaching
In een crisisperiode, waarin ik mij sterk overbelast en erg vermoeid voelde, is PSYCH-K® in mijn leven gekomen. Al langer kampte ik met perioden waarin deze klachten regelmatig flink opspeelden. Achteraf kan ik zien dat ik tegen een burnout aan zat.
Ik had al eerder ontdekt dat overtuigingen onbewust je realiteit creëren en dat belemmerende overtuigingen maken dat je stressvolle gedachten hebt en/of je gestrest voelt. Ik vond het echter moeilijk deze overtuigingen op te sporen en te veranderen.
Toen ik las dat je met PSYCH-K® belemmerende overtuigingen kunt opsporen en veranderen in bekrachtigende overtuigingen, zag ik hierin gelijk de mogelijkheid om grip op mijn leven te krijgen.

Overtuigingen onder de stress opsporen
Na het doen van de eerste PSYCH-K® workshop was de stress op de crisissituatie in mijn leven verdwenen. Ik kon het allemaal weer gemakkelijk aan. Ik voelde mij weer fit en vitaal. Hierna ben ik dagelijks PSYCH-K® in mijn leven gaan toepassen en alle workshops gaan volgen. In eerste instantie deed ik zeer veel procedures (balansen) om stress te transformeren. Naarmate ik meer PSYCH-K® workshops had gedaan en mij meer verdiepte in hoe je werkelijkheid wordt gevormd door je overtuigingen, werd ik er steeds vaardiger in om de belemmerende overtuigingen onder de stress op te sporen.

Innerlijke rust en tevredenheid
Ik kan nu zeggen dat ik veel relaxter in het leven sta. Er is innerlijke rust en tevredenheid. Tevens is mijn zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde erg toegenomen. Mijn relaties met mijn zoon en partner zijn veel harmonieuzer en liefdevoller geworden. Ik geniet van het leven. Ik heb het leven gecreëerd dat ik wil!

Ontstress coaching aanbieden
Vanuit mijn eigen proces en de veranderingen die ik bij cliënten gezien heb, weet ik dat PSYCH-K® een geweldig instrument is voor ontstress coaching. Graag zet ik mijn ervaring en vaardigheden in om jou het gemak te laten ervaren om stress te transformeren. Zo kun je het leven creëren dat jij wilt!

GRATIS Ontstress coaching ervaren
Om anderen te laten ervaren hoe gemakkelijk je stress kunt transformeren met PSYCH-K®, bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten aan. In dit gratis gesprek is het in de maanden mei en juni 2017 mogelijk om een procedure (balans) te doen om stress te transformeren.
Wil je Ontstress Coaching ervaren? Vul dan het terugbel verzoek hieronder in en we plannen een afspraak.

In mijn blog Stress verminderen binnen enkele minuten kun je meer lezen over de procedure (balans) om stress te transformeren.
Voor meer informatie over de werking van PSYCH-K® kun je mijn gratis eBook over PSYCH-K® aanvragen.

 

 

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This