Hoe kom ik van mijn stress af? Komt deze vraag regelmatig in je op? Heb je stress over wat je allemaal nog moet doen? Of over hoe het verder moet met je relatie? De reactie van je baas op je werk? Over je gezondheid? Over je financiële situatie?

De gedachten die je hebt, zijn belemmerende gedachten die voortkomen uit belemmerende overtuigingen. Belemmerende overtuigingen zijn overtuigingen, die niet in overeenstemming zijn met wat je werkelijk wilt. Dit geeft stressvolle gedachten. Deze stressvolle gedachten geven vervelende gevoelens en emoties als irritatie, angst, een terneergeslagen / depressief gevoel, gevoel dat het teveel is / overprikkeldheid etc. Je kunt gevangen zitten in een stroom van gedachten waarin je blijft ronddraaien of ook niet bewust zijn van de gedachten die het stressgevoel veroorzaakt hebben.

In PSYCH-K® heb ik de perfecte oplossing gevonden om van stress af te komen. Zodra ik merk dat ik een stressgevoel heb of gedachten heb die stress geven, doe ik een procedure die zorgt dat de stressreactie stopt. Vervolgens ga ik onderzoeken welke belemmerende overtuiging onder het gevoel of de gedachten zit. Binnen enkele minuten kan ik deze overtuiging omzetten in een bekrachtigende overtuiging. Na het omzetten: definitief is de stress weg, de gedachten blijven weg, het vervelende gevoel blijft weg. Ik kan me daarna weer vrij, vreugdevol, speels, liefdevol en krachtig voelen. Ik kan weer genieten van het huidige moment en constructieve stappen nemen om de situatie te veranderen waar ik mij druk over maakte als dit nodig is.

Wil jij ook van je stress af? Ik werk met methodieken waarmee je direct contact kunt maken met je onderbewuste. Je kunt snel en effectief je stressvolle overtuigingen onderzoeken en veranderen. Tevens is het mogelijk om in je onderbewuste stressvolle of traumatische gebeurtenissen op te sporen, die maken dat je stress ervaart in bepaalde situaties. Deze stress of trauma kan tevens snel en op een vriendelijke manier getransformeerd worden.

Samen kunnen we jouw situatie onderzoeken en nagaan welke stressgevende overtuigingen of stressvolle gebeurtenissen actief zijn. Door deze overtuigingen en eventuele stressvolle situaties te transformeren, verdwijnt je stress. Je gedrag, je gedachten en gevoelens zullen veranderen naar wat jij wilt. Zo kun je het leven creëren dat jij wilt!
Voor meer informatie lees mijn gratis Ebook over de werking PSYCH-K®.

Sessies zijn mogelijk per beveiligd videobellen of in mijn praktijkruimte in Hilversum.

Mijn sessies worden gedeeltelijk vergoed uit je aanvullende zorgverzekering. Hier kun je jouw vergoeding per dag opzoeken.

 

Lees ook:
Leer je stressreacties snel en effectief te stoppen
Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten
Waarom ben je wel of niet blij met jezelf?
Depressie als kans
10 redenen waarom je met een PSYCH-K® Facilitator aan je problemen wilt werken

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This