Over Else

Else Diependaal biedt Stress Coaching en Mindset Coaching

OVER ELSE

 

Ontspannen en liefdevol in het leven staan

Ontspannen en liefdevol zijn in mijn visie ieders ware natuur. In welke mate je deze ontspanning en (zelf)liefde kunt ervaren, ligt eraan hoe je jezelf en jouw wereld waarneemt.

Je waarnemingen (percepties) worden vorm gegeven door de overtuigingen die je hebt over jezelf en de situaties waarin je je bevindt. Zodra je de liefde en ontspanning kwijt bent, ervaar je een vorm van stress. Op dat moment zitten onderbewuste stressreacties en belemmerende overtuigingen je in de weg.

In PSYCH-K® en later ook aanvullend met de LIVE THE CONNECTION® en de Refreshing Beliefs Method heb ik manieren gevonden waarmee ik stress en belemmeringen direct in het onderbewustzijn kan oplossen door het te herprogrammeren. Zo kun je weer liefde en ontspanning ervaren. Graag help ik ook jou bij het terugvinden in jouw leven van de (zelf)liefde en ontspanning.

 

Mijn leven her-creëren door mezelf te programmeren

PSYCH-K® is in mijn leven gekomen op een moment dat ik tegen een burn-out aan zat door stressvolle omstandigheden in mijn leven. Ik voelde mij sterk overbelast, erg vermoeid en kon weinig aan.

Ik had al eerder ontdekt dat overtuigingen onbewust je realiteit creëren en dat belemmerende overtuigingen maken dat je stressvolle gedachten hebt en/of je slecht voelt. Ik vond het echter moeilijk deze overtuigingen op te sporen en te veranderen.

Toen ik las dat je met PSYCH-K® belemmerende overtuigingen kunt opsporen en veranderen in bekrachtigende overtuigingen, zag ik hierin gelijk de mogelijkheid om grip te krijgen op mijn situatie.

In de workshop bleek dat ik met PSYCH-K® ook heel gemakkelijk mijn stressreacties op situaties kunt stoppen. Na het doen van de eerste PSYCH-K® workshop was de stress op de heftige omstandigheden in mijn leven verdwenen. Ik kon mijn leven weer gemakkelijk aan. Ik voelde ik mij weer fit en vitaal.

Hierna ben ik dagelijks mezelf programmeren met PSYCH-K® in mijn leven gaan integreren om mijzelf verder te programmeren naar het leven waar ik naar verlangde. Ik ben alle PSYCH-K® workshops gaan volgen. Later ben ik ook de workshops van LIVE THE CONNECTION® en Refreshing Beliefs Method (beide ook methoden om je onderbewustzijn te programmeren) gaan volgen en toepassen. Ik ben gaandeweg het ontspannen leven gaan creëren dat ik wil!

 

Het leven creëren waar jij naar verlangt

In mijn leven word ik er blij van als ik anderen kan ondersteunen bij het zich prettig voelen en hun doelen bereiken. Ik ben rustig, betrokken, invoelend, resultaatgericht en gestructureerd. Van aard ben ik nieuwsgierig en analytisch. Ik ben HBO-afgestudeerd aan de Academie Integrale Menswetenschappen / SPSO. Ik heb ervaring in coaching en psychosociale gesprekstherapie.

In mijn eigen proces om innerlijke rust in mijzelf te vinden en om mij te ontwikkelen, heb ik vele therapieën en workshops in persoonlijke ontwikkeling gedaan. Ik was verrast hoe snel ik mijn stressniveau kon verlagen en mijn doelen kon bereiken door middel van jezelf programmeren.

Pijnlijke patronen en stressreacties, waar ik na al deze therapieën en workshops nog veel moeite mee had, heb ik snel en eenvoudig kunnen veranderen door mijn brein te herprogrammeren. Dit maakt mij gemotiveerd om ook anderen te willen helpen hun stressniveau te verlagen en het leven te creëren waar ze naar verlangen.

Graag help ik ook jou je innerlijke rust te (her)vinden en het leven te creëren waar je naar verlangt.

 

Door mij gevolgde workshops en supervisie in
jezelf programmeren

2015 PSYCH-K® Basisworkshop, Wendy van Heteren
2016 PSYCH-K® Professional, Hans Vrijmoeth
2016 PSYCH-K® Advanced Workshop, Marina Riemslagh
2016 PSYCH-K® Health & Wellbeing Workshop, Duccio Locati
2017 LIVE THE CONNECTION® Kernmodule, Marina Riemslagh
2018 Refreshings Beliefs Method E-course, Richard Schultz
2018 LTC Themamodule Familiepatronen, Marina Riemslagh
2018 LTC Themamodule Communicatie en Zelfsabotage, Marina Riemslagh
2018 LTC Groepssupervisie & individuele supervisie, Marina Riemslagh
2019 LTC Groepssupervisie & Individuele supervisie, Marina Riemslagh
2019 LTC Thema module Vanishing Twin & Prenatale Problemen, Marina Riemslagh
2019 LTC Themaworkshop Grensoverschrijding, Marina Riemslagh

Ik ben professioneel opgeleid in begeleiding in psycho-sociale problematiek:

2007 HBO opleiding Psycho Sociale Begeleiding, Academie Integrale Wetenschappen
2017 Psycho Sociale Basiskennis, Con Amore

Op Linkedin kun je een uitgebreidere CV van mij terugvinden.

 

 

WERKWIJZE

 

Kennismakingsgesprek

Wil je eerst bespreken wat ik voor je kan betekenen of meer informatie over mijn werkwijze?

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsconsult.
In het telefonisch gesprek of per beveiligd videobellen vertel ik je graag wat je van mij en mijn werkwijze mag verwachten. Daarna beslis je of je door wilt gaan.

Wil je eerst meer lezen over hoe je jezelf programmeert met mijn begeleiding?
In mijn gratis Ebook kun je hier meer over lezen.

 

Begeleiding op maat

Heb je gekozen voor mijn begeleiding, dan stuur ik je een intakeformulier en begeleidingsovereenkomst. Deze bespreken we tijdens de eerste afspraak en op basis van je klachten en wat je wilt bereiken maken we een begeleidingsplan.

Wat zijn je wensen? Waar wil je naartoe? Waarin wil je jezelf ontwikkelen? Wat wil je emotioneel verwerken? Op basis van je behoeften maken we zo een begeleidingsplan dat is afgestemd op wat jij wilt bereiken.

Wanneer een probleem grotere vormen aanneemt dan enkel in mijn begeleiding kan worden begeleid, zal ik je aangeven waarbij ik je kan begeleiden. Tevens zal ik ik je aangeven waarvoor ik je kan doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega.

 

Evaluatie

We werken in de begeleidingssessies met het veranderen van je onderbewuste. Veranderingen kunnen daardoor snel heel natuurlijk voelen. Daarom evalueren we na elke sessie wat de vorige sessie heeft gebracht.

Na vier afspraken houden we een evaluatie en kijken we samen naar de voortgang van het begeleidingsplan. Hoe gaat het nu met je? Wat heb je al bereikt? Ben je tevreden? De evaluatie bepaalt mede het verdere verloop van de begeleiding. 

 

 

TARIEVEN


Particulieren

Begeleidingssessies duren 1,5 uur. 

Het ook mogelijk dubbele sessies van 3 uur te boeken als je van veraf komt.

Mijn uurtarief is € 80,-

Het uurtarief is exclusief de vergoeding uit je aanvullend budget van je zorgverzekering. Vergoedingen van de verschillende zorgverzekeringen tref je hier.

Het uurtarief is inclusief mijn voorbereidingstijd en het versturen van een kort schriftelijk verslag van de sessie.
In het verslag vind je terug de blokkades waaraan in de sessie gewerkt is, de doelen waaraan je werkt en wat we besproken hebben dat je thuis gaat doen.

Begeleidingssessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Hilversum of per beveiligd (ISO27001) videobellen.

Wanneer hier behoefte aan is kan ik in uitzonderingsgevallen ook naar je toekomen. In dit geval bereken ik mijn uurtarief voor de reistijd en vergoeding van mijn reiskosten.

 

 

Zakelijk

Een zakelijk coaching traject offreer ik passend bij de vraag van uw werknemer. Hierbij kan ik verbeterpunten vanuit de leidinggevende meenemen. In dit geval vindt er dan ook afstemming plaats tussen mijzelf, de coachee, de leidinggevende en eventueel de bedrijfsarts.

Ter indicatie: een individuele sessie van anderhalf uur vraagt een investering van
€ 150,- exclusief BTW.

Kennismakingsgesprek

 

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek per telefoon of beveiligd (ISO27001) videobellen van maximaal 30 minuten is gratis. In het gesprek kunnen we bespreken hoe ik je met jouw probleem kan helpen. Plan hier je afspraak met mij.

 

Acties

Kortingsacties en andere acties kun je terugvinden bij GRATIS

 

 

Vergoedingen

 

Zorgverzekering:
Mijn coaching wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekeringspakketten, meestal uit de alternatieve zorg. De vergoeding door jouw zorgverzekering kun je hier opzoeken op de site van mijn beroepsvereniging LVPW.

Werkgever:
Ik kan je aanraden om met je werkgever te overleggen of er sprake kan zijn van vergoeding. Ontstress & Mindset Coaching kan namelijk je functioneren verbeteren en ziekteverzuim voorkomen of verkorten.
Een werkgever reserveert vaak een opleidingsbudget per medewerker. Individuele coaching wordt in veel gevallen als goedkoper en effectiever ervaren dan een opleiding of training.
Tegen extra vergoeding is een verslag van behaalde doelen (na overleg met jou) voor de werkgever mogelijk.

 

 

PSYCH-K ® Hilversum, PSYCH-K ® het Gooi / PSYCH-K ® ‘t Gooi, PSYCH-K ® Nederland

Ben je op zoek naar PSYCH-K ® Coach, een PSYCH-K ® Therapeut, een PSYCH-K ® Counselor, een PSYCH-K ® Therapie, PSYCH-K ® Psychosociale begeleiding, een PSYCH-K ® Sessie, een PSYCH-K ® Consult of een PSYCH-K ® Ervaring? Dan heb je hier een volledig opgeleide Advanced en Health & Welness PSYCH-K ® Facilitator gevonden.
Of je nu in Hilversum woont, in de regio ‘t Gooi of elders in Nederland, neem contact op voor een kennismaking. Een afspraak is mogelijk in mijn praktijkruimte in Hilversum, per videobellen (Skype/Facetime/Whatsapp), per telefoon of eventueel op locatie.

Lees hier mijn profiel op www.PSYCH-K.com als aanbevolen Gezondheids en Welzijns PSYCH-K ® Facilitator

 

LIVE THE CONNECTION Hilversum, LIVE THE CONNECTION het Gooi / LIVE THE CONNECTION ‘t Gooi, LIVE THE CONNECTION Nederland

Ben je op zoek naar een LIVE THE CONNECTION Coach, een LIVE THE CONNECTION Therapeut, een LIVE THE CONNECTION Counselor, een LIVE THE CONNECTION Therapie, LIVE THE CONNECTION Psychosociale begeleiding, een LIVE THE CONNECTION Sessie, een LIVE THE CONNECTION Consult of een LIVE THE CONNECTION Ervaring? Dan heb je hier een volledig opgeleide professionele LIVE THE CONNECTION COACH gevonden.
Of je nu in Hilversum woont, in de regio ‘t Gooi of elders in Nederland, neem contact op voor een kennismaking. Een afspraak is mogelijk in mijn praktijkruimte in Hilversum, per videobellen (Skype/Facetime/Whatsapp), per telefoon of eventueel op locatie.

Lees hier mijn vermelding als Professionele LIVE THE CONNECTION Coach

 

Lees hier mijn profiel op www.vind-een-therapeut.nl

Lees hier mijn profiel op de site van mijn beroepsvereniging www.lvpw.nl.

Lees hier mijn profiel op www.programmeerjezelf.nl

Over-Else-Diependaal

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest