Over Else

Else Diependaal biedt Stress Coaching en Mindset Coaching

OVER ELSE

 

Ontspannen en liefdevol in het leven staan

Ontspannen en liefdevol zijn in mijn visie ieders ware natuur. In welke mate je deze ontspanning en (zelf)liefde kunt ervaren, ligt eraan hoe je jezelf en jouw wereld waarneemt.

Je waarnemingen (percepties) worden vorm gegeven door de overtuigingen die je hebt over jezelf en de situaties waarin je je bevindt. Zodra je de liefde en ontspanning kwijt bent, ervaar je een vorm van stress. Op dat moment zitten onderbewuste stressreacties en belemmerende overtuigingen je in de weg.

 In PSYCH-K® en later ook aanvullend met de LIVE THE CONNECTION® en de Refreshing Beliefs Method heb ik manieren gevonden waarmee ik stress en belemmeringen direct in het onderbewustzijn kan oplossen door het te herprogrammeren. Zo kun je weer liefde en ontspanning ervaren. Graag help ik ook jou bij het terugvinden in jouw leven van de (zelf)liefde en ontspanning.

 

Mijn leven her-creëren door mezelf te programmeren

PSYCH-K® is in mijn leven gekomen op een moment dat ik tegen een burn-out aan zat door stressvolle omstandigheden in mijn leven. Ik voelde mij sterk overbelast, erg vermoeid en kon weinig aan.

Ik had al eerder ontdekt dat overtuigingen onbewust je realiteit creëren en dat belemmerende overtuigingen maken dat je stressvolle gedachten hebt en/of je slecht voelt. Ik vond het echter moeilijk deze overtuigingen op te sporen en te veranderen.

Toen ik las dat je met PSYCH-K® belemmerende overtuigingen kunt opsporen en veranderen in bekrachtigende overtuigingen, zag ik hierin gelijk de mogelijkheid om grip te krijgen op mijn situatie.

In de workshop bleek dat ik met PSYCH-K® ook heel gemakkelijk mijn stressreacties op situaties kunt stoppen. Na het doen van de eerste PSYCH-K® workshop was de stress op de heftige omstandigheden in mijn leven verdwenen. Ik kon mijn leven weer gemakkelijk aan. Ik voelde ik mij weer fit en vitaal.

Hierna ben ik dagelijks mezelf programmeren met PSYCH-K® in mijn leven gaan integreren om mijzelf verder te programmeren naar het leven waar ik naar verlangde. Ik ben alle PSYCH-K® workshops gaan volgen. Later ben ik ook de workshops van LIVE THE CONNECTION® en Refreshing Beliefs Method (beide ook methoden om je onderbewustzijn te programmeren) gaan volgen en toepassen. Ik ben gaandeweg het ontspannen leven gaan creëren dat ik wil!

 

Het leven creëren waar jij naar verlangt

In mijn leven word ik er blij van als ik anderen kan ondersteunen bij het zich prettig voelen en hun doelen bereiken. Ik ben rustig, betrokken, invoelend, resultaatgericht en gestructureerd. Van aard ben ik nieuwsgierig en analytisch. Ik ben HBO-afgestudeerd aan de Academie Integrale Menswetenschappen / SPSO. Ik heb ervaring in coaching en psychosociale gesprekstherapie.

In mijn eigen proces om innerlijke rust in mijzelf te vinden en om mij te ontwikkelen, heb ik vele therapieën en workshops in persoonlijke ontwikkeling gedaan. Ik was verrast hoe snel ik mijn stressniveau kon verlagen door middel van jezelf programmeren. 

Pijnlijke patronen en stressreacties, waar ik na al deze therapieën en workshops nog veel moeite mee had, heb ik snel en eenvoudig kunnen veranderen door mijn brein te herprogrammeren. Dit maakt mij gemotiveerd om ook anderen te willen helpen hun stressniveau te verlagen en het leven te creëren waar ze naar verlangen.

Graag help ik ook jou je innerlijke rust te (her)vinden en het leven te creëren waar je naar verlangt.

 

Door mij gevolgde workshops en supervisie in
jezelf programmeren

2015 Basisworkshop PSYCH-K®
2016 PRO Workshop PSYCH-K®
2016 Advanced Workshop PSYCH-K®
2016 Health & Wellbeing Workshop PSYCH-K®
2017 Kernmodule Workshop LIVE THE CONNECTION®
2018 E-course Refreshings Beliefs Method
2018 Familie workshop LIVE THE CONNECTION®
2018 Communicatie Workshop LIVE THE CONNECTION®
2018 Groepssupervisie & individuele supervisie LIVE THE CONNECTION®
2019 Groepssupervisie & Individuele supervisie LIVE THE CONNECTION®

 

 

WERKWIJZE

 

Kennismakingsgesprek

Wil je bespreken wat ik voor je kan betekenen of meer informatie over mijn werkwijze?

Neem dan gerust contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.
In het gesprek vertel ik je graag wat je van mij en mijn werkwijze mag verwachten. Daarna beslis je of je door wilt gaan.

Momenteel heb ik een wachttijd van enkele weken voor het kennismakingsgesprek vanwege vele aanmeldingen.

 

Begeleiding op maat

Heb je gekozen voor mijn begeleiding, dan stuur ik je een intakeformulier en begeleidingsovereenkomst. Deze bespreken we tijdens de eerste afspraak en op basis van je klachten en wat je wilt bereiken maken we een begeleidingsplan.

Wat zijn je wensen? Waar wil je naartoe? Waarin wil je jezelf ontwikkelen? Wat wil je emotioneel verwerken? Op basis van je behoeften maken we zo een begeleidingsplan dat is afgestemd op wat jij wilt bereiken.

Wanneer een probleem grotere vormen aanneemt dan enkel in mijn begeleiding kan worden begeleid, zal ik je aangeven waarbij ik je kan begeleiden. Tevens zal ik ik je aangeven waarvoor ik je kan doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega.

 

Evaluatie

We werken in de begeleidingssessies met het veranderen van je onderbewuste. Veranderingen kunnen daardoor snel heel natuurlijk voelen. Daarom evalueren we na elke sessie wat de vorige sessie heeft gebracht.

Na drie of vier afspraken houden we een evaluatie en kijken we samen naar de voortgang van het begeleidingsplan. Hoe gaat het nu met je? Wat heb je al bereikt? Ben je tevreden? De evaluatie bepaalt mede het verdere verloop van de begeleiding. 

 

TARIEVEN


Particulieren

Begeleidingssessie van 1,5 uur: € 120,-

Dit tarief is exclusief de vergoeding uit je aanvullend budget van je zorgverzekering. Vergoedingen van de verschillende zorgverzekeringen tref je hier

Begeleidingssessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Hilversum of per Skype, een andere vorm van videobellen of eventueel per telefoon.

Mijn tarief van €120 euro per sessie is inclusief mijn voorbereidingstijd en het versturen van een kort verslag per e-mail.
In het verslag vind je terug de overtuigingen en stress waaraan in de sessie gewerkt is, de doelen waaraan je werkt en wat we besproken hebben dat je thuis gaat doen.

 

 

Zakelijk

Een zakelijk coaching traject offreer ik passend bij de vraag van uw werknemer. Hierbij kan ik verbeterpunten vanuit de leidinggevende meenemen. In dit geval vindt er dan ook afstemming plaats tussen mijzelf, de coachee, de leidinggevende en eventueel de bedrijfsarts.

Ter indicatie: een individuele sessie van anderhalf uur vraagt een investering van
€ 150,- exclusief BTW.

Kennismakingsgesprek

Een vrijblijvend kennismakings- en informatief telefonisch gesprek van maximaal 30 minuten is gratis.

Momenteel heb ik een wachttijd van enkele weken voor het kennismakingsgesprek vanwege vele aanmeldingen.

 

Acties

Kortingsacties en andere acties kun je terugvinden bij GRATIS

 

Vergoedingen

Zorgverzekering:
Mijn coaching wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekeringspakketten, meestal uit de alternatieve zorg. De vergoeding door jouw zorgverzekering kun je hier opzoeken op de site van mijn beroepsvereniging LVPW.

Werkgever:
Ik kan je aanraden om met je werkgever te overleggen of er sprake kan zijn van vergoeding. Ontstress & Mindset Coaching kan namelijk je functioneren verbeteren en ziekteverzuim voorkomen.
Een werkgever reserveert vaak een opleidingsbudget per medewerker. Individuele coaching wordt in veel gevallen als goedkoper en effectiever ervaren dan een opleiding of training.
Tegen extra vergoeding is een verslag van behaalde doelen (na overleg met jou) voor de werkgever mogelijk.

Over-Else-Diependaal
Hoe programmeer je jezelf met PSYCH-K®?

Hoe programmeer je jezelf met PSYCH-K®?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Als welkom ontvang je direct gratis mijn Ebook.

Hoe programmeer je jezelf met PSYCH-K®?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Als welkom ontvang je direct gratis mijn Ebook.

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest