Een formule om je geluk te intensiveren:
“Uiteindelijk zien we de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals wij zijn. Het zijn dus je eigen gedachten over iets waar het mis gaat en dat geldt ook over hoe je vindt dat je leven er uit moet zien. Er gaan allerlei dingen in je leven gebeuren die tegen je overtuigingen en verwachtingen in gaan. Dan zou het kunnen zijn dat niet het leven fout zit maar jij zelf. Dan kun je weer kiezen: houd ik aan mijn beelden vast of ga ik mee op de stroom waarin ik blijk te worden meegenomen.

De geluk formule is G = R – V ofwel: Geluk = de Realiteit – je Verwachtingen. Verander je gedachten en je verandert je gevoel en daardoor je daden en je kunt weer door.”

Citaat van Joost Drenthe

Wil jij gelukkig zijn en een manier vinden om je geluksgevoel te intensiveren? Met PSYCH-K® kun je contact maken met je onderbewuste en snel en effectief je overtuigingen onderzoeken en veranderen. Hierdoor kun je je gedachten, gevoelens en daden veranderen en daarmee je geluksgevoel intensiveren.
In mijn praktijk kunnen we samen je gedachten en verwachtingen onderzoeken op welke belemmerende overtuigingen actief zijn, die maken dat je je niet gelukkig voelt. Door deze te veranderen in bekrachtigende overtuigingen, kun je je gevoelens en daden veranderen. Zo kun jij het leven creëren dat je wilt en gelukkig zijn!
Voor meer informatie lees mijn ebook over de werking PSYCH-K® of neem contact met mij op.

Lees ook:
Negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten
Waarom werkt PSYCH-K® zo krachtig?
Het onderbewuste: hoe kun je ermee communiceren?

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This