Vergoeding vanaf begin 2018 

Wil je mijn Ontstress Coaching vergoed krijgen door de zorgverzekering? Dit jaar heb ik er hard aan gewerkt om dit voor elkaar te krijgen.
Eind dit jaar rond ik de intensieve opleiding Psycho Sociale Basiskennis af. Deze opleiding is naast lidmaatschap van een beroepsvereniging dit jaar verplicht gesteld door de Zorgverzekeringen.
Begin 2018 zal ik daarna vergoed worden uit de zorgverzekering. Mijn Ontstress Coaching wordt dan vergoed uit de alternatieve behandelwijzen van de aanvullende zorgverzekering.

Polissen vergelijken

Alle zorgverzekeraars moeten dit jaar uiterlijk voor 12 november hun zorgverzekering publiceren. Dat is een week eerder dan voorheen gebruikelijk was. De overheid wil mensen zo langer de tijd geven om de polissen met elkaar te vergelijken. Overstappen kan tot en met 31 januari 2018 als je je oude polis voor 31 december hebt opgezegd.

Maximale vergoeding

Wil je zeker zijn van een maximale vergoeding? Vanaf nu heb je de tijd om een zorgverzekering uit te zoeken die maximaal mijn coachingsafspraken gaat vergoeden. Op de site van mijn beroepsvereniging LVPW worden de zorgverzekeringen weergegeven die mijn coaching vergoeden en hoeveel ze vergoeden in 2018.

Speciaal aanbod

Ben je nog niet bekend met mijn Ontstress Coaching en wil je eerst in 2017 met mij kennismaken? In november doe ik een speciaal aanbod. Ik bied een GRATIS kennismakingsgesprek van 30 minuten aan. Beslis je na deze 30 minuten om aansluitend een sessie te doen, dan krijg je op deze sessie een korting van 50%. Je betaalt dan 40 euro ipv 80 euro per uur inclusief BTW als verdere kennismaking. Zie voor verdere voorwaarden en aanbiedingen mijn aanbodpagina GRATIS.

Like mij op Facebook! Klik hier

Ik gebruik cookies om zeker te stellen dat mijn website jou de beste ervaring geeft.

Pin It on Pinterest

Share This