Over Else

Else Diependaal biedt stress coaching

OVER ELSE

 

Ontspannen en liefdevol in het leven staan

Ontspannen en liefdevol zijn in mijn visie ieders ware natuur. In welke mate je deze ontspanning en (zelf)liefde kunt ervaren, ligt eraan hoe je jezelf en jouw wereld waarneemt.
Je waarnemingen (percepties) worden vorm gegeven door de overtuigingen die je hebt over jezelf en de situaties waarin je je bevindt. Zodra je de liefde en ontspanning kwijt bent, ervaar je een vorm van stress. Op dat moment zitten onderbewuste stressreacties en belemmerende overtuigingen je in de weg.
In PSYCH-K® en later ook andere methoden heb ik manieren gevonden waarmee ik stress en belemmeringen direct in het onderbewustzijn kan oplossen. Zo kun je weer liefde en ontspanning ervaren. Graag help ik ook jou bij het terugvinden in jouw leven van de (zelf)liefde en ontspanning.

 

Het ontspannen leven creëren dat ik wil

PSYCH-K® is in mijn leven gekomen op een moment dat ik tegen een burn-out aan zat door stressvolle omstandigheden in mijn leven. Ik voelde mij sterk overbelast, erg vermoeid en kon weinig aan.
Ik had al eerder ontdekt dat overtuigingen onbewust je realiteit creëren en dat belemmerende overtuigingen maken dat je stressvolle gedachten hebt en/of je slecht voelt. Ik vond het echter moeilijk deze overtuigingen op te sporen en te veranderen.
Toen ik las dat je met PSYCH-K® belemmerende overtuigingen kunt opsporen en veranderen in bekrachtigende overtuigingen, zag ik hierin gelijk de mogelijkheid om grip te krijgen op mijn stressreacties.
In de workshop bleek dat ik met PSYCH-K® ook heel gemakkelijk mijn stressreacties op situaties kon stoppen. Na het doen van de eerste PSYCH-K® workshop was de stress op de heftige omstandigheden in mijn leven verdwenen, kon ik het allemaal weer gemakkelijk aan en voelde ik mij fit en vitaal. Hierna ben ik dagelijks PSYCH-K® in mijn leven gaan integreren, alle PSYCH-K® workshops en recent ook workshops van The LOVE Method en Refreshing Beliefs Method (beide doorontwikkelingen van PSYCH-K®) gaan volgen. Ik ben gaandeweg het ontspannen leven gaan creëren dat ik wil!

 

Je innerlijke rust (her)vinden

In mijn leven word ik er blij van als ik anderen kan ondersteunen bij het zich prettig voelen. Ik ben rustig, betrokken, invoelend, resultaatgericht en gestructureerd. Van aard ben ik nieuwsgierig en analytisch. Ik ben HBO-afgestudeerd aan de Academie Integrale Menswetenschappen / SPSO. Ik heb ervaring in coaching en psychosociale gesprekstherapie.
In mijn eigen proces om innerlijke rust in mijzelf te vinden, heb ik vele therapieën en workshops in persoonlijke ontwikkeling gedaan. Ik was verrast hoe snel ik mijn stressniveau kon verlagen door middel van PSYCH-K®. Pijnlijke patronen en stressreacties, waar ik na al deze therapieën en workshops nog veel moeite mee had, heb ik snel en eenvoudig kunnen veranderen door mijn brein te herprogrammeren. Dit maakt mij gemotiveerd om ook anderen te willen helpen hun stressniveau te verlagen en hen te coachen hoe ze deze laag kunnen houden.
Graag help ik ook jou je innerlijke rust te (her)vinden en het ontspannen leven te creëren dat jij wilt.

 

WERKWIJZE

 

Kennismakingsgesprek

Wil je bespreken wat ik voor je kan betekenen of meer informatie over mijn werkwijze?
Neem dan gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Binnen een week kun je terecht. In het gesprek vertel ik je graag wat je van mij en mijn werkwijze mag verwachten. Daarna beslis je of je door wilt gaan.
Tevens is het mogelijk om telefonisch per Skype of een andere vorm van videobellen een kennismakingsgesprek te plannen.

 

Begeleiding op maat

Heb je gekozen voor mijn begeleiding, dan stuur ik je een intakeformulier en begeleidingsovereenkomst. Deze bespreken we tijdens de eerste afspraak en op basis hiervan maken we een persoonlijk begeleidingsplan.
Wat zijn je wensen? Waar wil je naartoe? Waarin wil je jezelf ontwikkelen? Wat wil je emotioneel verwerken? Op basis van je behoeften maken we zo een begeleidingsplan dat helemaal op jou is afgestemd.

Wanneer een probleem grotere vormen aanneemt dan enkel in mijn begeleiding kan worden begeleid, zal ik je aangeven waarbij ik je kan begeleiden. Tevens zal ik ik je aangeven waarvoor ik je kan doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega.

 

Evaluatie

We werken in de coachingsessies met het veranderen van je onderbewuste. Veranderingen kunnen daardoor snel heel natuurlijk voelen. Daarom evalueren we na elke sessie wat de vorige sessie heeft gebracht.
Na drie afspraken houden we een evaluatie en kijken we samen naar de voortgang van het begeleidingsplan. Hoe gaat het nu met je? Wat heb je al bereikt? Ben je tevreden? De evaluatie bepaalt mede het verdere verloop van de begeleiding.

 

TARIEVEN

 

Uurtarief

Mijn tarief is 80 euro per uur. Dit is voor zowel sessies in mijn praktijkruimte als voor sessies per Skype, een andere vorm van videobellen of eventueel per telefoon. Ik rond per kwartier af.
Een begeleidingssessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Langere sessies zijn wel mogelijk als je dit wilt. We bespreken van te voren hoe lang je wilt dat een sessie duurt.
Voor mensen, die van een minimuminkomen leven, is een korting bespreekbaar.
Bij een langer coachingstraject is ook een prijs voor meerdere coachingsafspraken mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Kennismakingsgesprek

Een vrijblijvend kennismakings- en informatief gesprek van maximaal 30 minuten is gratis.

 

Acties

Kortingsacties en andere acties kun je terugvinden bij GRATIS

Vergoedingen

Zorgverzekering:
Mijn coaching wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekeringspakketten, meestal uit de alternatieve zorg/behandeling. De vergoeding door jouw zorgverzekering kun je opzoeken op de site van mijn beroepsvereniging LVPW.

Werkgever:
Ik kan je aanraden om ook met je werkgever te overleggen of er sprake kan zijn van vergoeding. Ontstress Coaching kan namelijk in veel gevallen langdurig ziekteverzuim voorkomen.
Een werkgever reserveert ook vaak een opleidingsbudget per medewerker. Individuele coaching wordt vaak als goedkoper en effectiever ervaren dan een opleiding of training.

Beroepsvereniging en geschillencommissie
Ik ben geregistreerd lid van de onafhankelijke beroepsvereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW). Ik werk volgens kwaliteitscriteria van de LVPW.
Tevens ben ik lid van SCAG, de gespecialiseerde geschilleninstantie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg.

Pin It on Pinterest